ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ: "Είναι το τέλος στο οποίο ήλπιζα, το τέλος που ήθελα"

Φέντερερ: "Είναι το τέλος στο οποίο ήλπιζα, το τέλος που ήθελα"

Ο Ρότζερ Φέντερερ με δάκρυα στα μάτια μίλησε μέσα από το court για τελευταία φορά και έκανε λόγο για μια τελευταία παράσταση όπως ακριβώς ήθελε και έχοντας δίπλα του θρύλους του τένις, εντός και εκτός γηπέδου αλλά και την οικογένεια του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Σοκ/Τιαφό για το Laver Cup που ήταν και το αντίο του στην ενεργό δράση με δάκρυα στα μάτια στάθηκε για τελευταία φορά μέσα στο court και έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες.

Ο Ελβετός που αρκετές φορές έκρυψε το πρόσωπο του για να μην φανούν τα δάκρυα στα μάτια του μίλησε για μια τελευταία παράσταση όπως ακριβώς ήθελε και έχοντας δίπλα του θρύλους του τένις, εντός και εκτός γηπέδου αλλά και την οικογένεια του.

Αρχικά είπε:

"Ήταν μια θαυμάσια μέρα, είμαι χαρούμενος, δεν είμαι στεναχωρημένος. Το απόλαυσα το να αγωνιστώ ακόμη μια φορά, το διασκέδασα όντας εδώ με τα παιδιά. Αισθανόμουν κάποια στιγμή μέσα στο παιχνίδι πως είμαι κοντά στο να τραυματιστώ κάπου αλλά όλα πήγαν καλά. Το να παίζω με τον Ράφα στην ίδια ομάδα και να έχω όλους αυτούς τους Θρύλους του σπορ δίπλα μου και στις κερκίδες ήταν εντυπωσιακό".

Σε ερώτηση για το γεγονός πως έπαιξε δίπλα στον Ναδάλ στο τελευταίο του παιχνίδι τόνισε:

"Είναι απίστευτο, ήταν υπέροχο. Δεν ήθελα να αισθανθώ μόνος εκεί έξω. Ένιωσα ότι ήμουν μέλος μια ομάδας. Στα ατομικά αθλήματα αυτό δεν το αισθάνεσαι. Ήμουν μαζί με παιδιά που έχουμε δουλέψει τόσα χρόνια. Είναι το τέλος στο οποίο ήλπιζα, το τέλος που ήθελα. Σας ευχαριστώ".

Ενώ για τη συνολική του πορεία υποστήριξε:

"Δεν προβλεπόταν μια τέτοια πορεία, ξεκίνησα παίζοντας με τους φίλους μου και κατέληξα εδώ σήμερα. Ήταν υπέροχα, διασκέδασα τόσο πολύ, τόσοι άνθρωποι με στήριξαν από τις κερκίδες και σας ευχαριστώ".

Εκεί που πραγματικά λύγισε ο Φέντερερ ήταν όταν του ζητήθηκε να αναφερθεί στον κόσμο που ήταν δίπλα του με τον ίδιο να μιλάει για τη γυναίκα του και τους γονείς του:

"Θα ήθελα να αποφύγω αυτό το κομμάτι. Γιατί θα αναφερθώ σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Περάσαμε πολύ ωραία αυτά τα χρόνια. Όλοι είναι εδώ, η σύζυγος μου, τα κορίτσια, τα αγόρια μου. Θα μπορούσε να μου έχει ζητήσει να σταματήσω εδώ και πολύ καιρό, αντίθετα με προέτρεπε να συνεχίσω. Πάντα έβρισκα διασκεδαστικό να κατηγορώ τη μητέρα μου για τα πάντα, ευχαριστώ τους γονείς μου για όσα έκαναν για μένα. Είναι μια απίστευτη βραδιά σας ευχαριστώ όλους".

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ LAVER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ