ΤΕΝΙΣ

Εύκολα Φέντερερ και Τζόκοβιτς στο Μαϊάμι

Εύκολα Φέντερερ και Τζόκοβιτς στο Μαϊάμι
Φέντερερ

Ανετες νίκες για Φέντερερ και Τζόκοβιτς στο τουρνουά του Μαϊάμι. Ήττα για τον Μπλέικ από τον Μπέρντιχ και του Ρομπρέδο από τον Ντεντ

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι στον Νίκολα Κίφερ και τον νίκησε άνετα με 2-0 σετ, παίρνοντας την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.
Μία από τα ίδια και για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος απέδειξε ότι είναι καλύτερος τενίστας από τον Γάλλο, Πολ Ανρί Ματιέ του οποίου επικράτησε με συνοπτικές διαδικασίες με 2-0 σετ.

Ο Άντι Ρόντικ δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ απέναντι στον Ντμίτρι Τουρσούνοφ, αλλά στο δεύτερο απέκτησε το ρυθμό που χρειαζόταν και στο τέλος επικράτησε άνετα.

Ο Ζιλόν Σιμόν από τη Γαλλία, ξεκίνησε χαλαρά στο πρώτο σετ, γι' αυτό και ηττήθηκε με 6-3 στα γκέιμς από τον Γερμανό, Ράλνερ Σούτλερ. Όμως, αφυπνίστηκε ξαφνικά και πήρε δια περιπάτου το 2ο και το 3ο σετ.

Ο καλύτερος αγώνας της ημέρας πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στον Γκαέλ Μονφίς και τον Μάρατ Σάφιν. Ο Γάλλος χρειάστηκε να σώσει δύο μάτς πόιντ του Ρώσου, για να επικρατήσει στη συνέχεια με 2-1 σετ.

Ο Τζο Βιλφρέντ Τσονγκά που βρίσκεται σε συνεχόμενη άνοδο, επικράτησε άνετα με 2-0 σετ του Αμερικανού, Ρόμπερτ Κεντρίκ και πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Θύμα έκπληξης έπεσε ο Τζέιμς Μπλέικ που αποχαιρέτησε το τουρνουά, ύστερα από την ήττα με 2-1 σετ από τον Τόμας Μπέρντιχ από την Τσεχία.

Επιπλέον, ο έμπειρος ο Τόμι Ρομπρέδο σκόνταψε απέναντι στον Τέιλορ Ντεντ, ο οποίος επικράτησε του Ισπανού με 2-0 σετ.

Τα αποτελέσματα

Ρότζερ Φέντερ (Ελβετία) - Νίκολας Κίφερ (Γερμανία) 2-0 (6-4, 6-1)
Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία) - Πολ Ανρί Ματιέ (Γαλλία) 2-0 (6-4, 6-1)
Άντι Ρόντικ (Η.Π.Α.) - Ντμίτρι Τουρσουνοφ (Ρωσία) 2-0 (7-6, 6-2)
Ζιλ Σιμόν (Γαλλία) - Ράλνερ Σούτλερ (Γερμανία) 2-1 (3-6, 6-1, 6-1)
Γκαέλ Μονφίς (Γαλλία) - Μάρατ Σάφιν (Ρωσία) 2-1 (5-7, 7-5, 7-6)
Τζο Βιλφρεντ Τσονγκά (Γαλλία) - Ρόμπερτ Κεντρίκ (Η.Π.Α.) 2-0 (7-5, 6-4)
Τόμας Μπέρντιχ (Τσεχία) - Τζέιμς Μπλέικ (Η.Π.Α.) 2-1 (6-4, 6-7, 6-3)
Τέιλορ Ντεντ (Η.Π.Α.) - Τόμι Ρομπρέδο (Ισπανία) 2-0 (7-5, 6-3)
























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ