ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Ετσεβέρι - Τσιτσιπάς 0-2: Απίθανος Στέφανος, στους "16" του Μόντε Κάρλο με 12 σερί games

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Australian Open 2024 ASANKA BRENDON RATNAYAKE / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) ισοπέδωσε τον Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι (Νο31) σ' ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του και με 2-0 (1-6, 0-6) σετ σε πήρε με άνεση την πρόκριση στους "16" του Μόντε Κάρλο και συνεχίζει να διεκδικεί για τρίτη φορά στην καριέρα του τον τίτλο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο12) πήρε μία άνετη πρόκριση στους "16" του Μόντε Κάρλο επικρατώντας 2-0 σετ (1-6, 0-6) του Τόμας Μάρτιν Ετσεβέρι (Νο31) σε 63 λεπτά και συνεχίζει να διεκδικεί τον τίτλο που έχει πανηγυρίσει ήδη δύο φορές στην καριέρα του, το 2021 και το 2022.

Στα προημιτελικά του τουρνουά ο 25χρονος θα βρει απέναντί του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ο Έλληνας τενίστας δεν ξεκίνησε καλά, και παρότι έσβησε δύο break point του 24χρονου, ο Ετσεβέρι εκμεταλλεύτηκε το τρίτο και με το "καλημέρα" έκανε break για το 1-0.

Αυτό ήταν όμως, το πρώτο και το τελευταίο game που πήρε ο Αργεντινός στο πρώτο σετ, με τον Τσιτσιπά να απαντά μ' ένα εκπληκτικό σερί έξι κερδισμένων games, με τρία break και στην κατάκτησή του με 6-1.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε και στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς, ο οποίος άρχισε με break. Ο Ετσεβέρι αδυνατούσε να αντιδράσει και να βάλει φρένο στον Έλληνα τενίστα, δεν βρήκε game, με τον Τσιτσιπά να φτάνει τα 12 σερί κερδισμένα games.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ