WIMBLEDON

Επίθεση Μπέκερ σε Οσάκα: "Είσαι 23 ετών, υγιής, πλούσια και από πολύ καλή οικογένεια. Πού είναι η πίεση;"

Επίθεση Μπέκερ σε Οσάκα: "Είσαι 23 ετών, υγιής, πλούσια και από πολύ καλή οικογένεια. Πού είναι η πίεση;"
@ 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH / ASSOCIATED PRESS

Ο Μπόρις Μπέκερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην Ναόμι Οσάκα και στην απόφασή της να αποσυρθεί από το Wimbledon και μίλησε με σκληρά λόγια για την 23χρονη τενίστρια.

Ο Μπόρις Μπέκερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στην Ναόμι Οσάκα και στην απόφασή της να αποσυρθεί από το Wimbledon. Ο Γερμανός πρώην Νο1 του κόσμου (1991), μίλησε με σκληρά λόγια για την 23χρονη τενίστρια, τονίζοντας ότι τα ΜΜΕ ήταν μέρος της δουλειάς των αθλητών.

“Αν δεν μπορείς να διαχειριστείς τα ΜΜΕ τότε είναι πολύ δύσκολο να είσαι επαγγελματίας τενίστας”, ανέφερε. “Το Tour χρειάζεται τον Τύπο, δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει χωρίς τον Τύπο. Είναι δύσκολο να κερδίσεις χρήματα και να προσεγγίσεις χορηγούς χωρίς την προβολή από τα ΜΜΕ. Φυσικά δεν είναι κάτι στο οποίο ανυπομονούμε, αλλά είναι μέρος της δουλειάς μας. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό".

Η Οσάκα είχε αρνηθεί να συμμετάσχει στις συνεντεύξεις Τύπου στο Roland Garros. Μετά από το πρόστιμο που της επιβλήθηκε αποφάσισε να αποχωρήσει από το τουρνουά, ενώ απειλήθηκε με κυρώσεις και από τα άλλα τρία Grand Slams.

Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας αποσύροντας τη συμμετοχής της από το Wimbledon, τονίζοντας ότι θα επικεντρωθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν τον επόμενο μήνα στη χώρα της, ενώ ενδιάμεσα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue.

O Μπέκερ, ο οποίος έχει κατακτήσει 3 τίτλους στο Wimbledon, από τους 6 συνολικά στην καριέρα του, αμφισβήτησε την στάση της Οσάκα για την πίεση από τα ΜΜΕ που επικαλέστηκε.

“Αλήθεια είναι αυτό πίεση; Δεν είναι πίεση όταν δεν έχεις φαγητό στο τραπέζι; Όταν δεν έχεις να ταΐσεις την οικογένειά σου; Όταν δεν έχεις δουλειά; Όταν έχεις έναν τραυματισμό που σου αλλάζει τη ζωή; Αυτά δεν είναι μεγαλύτερη πίεση;”.

“Είσαι 23 ετών, είσαι υγιής, είσαι πλούσια και είσαι από πολύ καλή οικογένεια. Πού είναι η γ@@@@@@η πίεση;”.

Πηγή: tennis24.gr

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ