ATP

Επιστροφή στους τίτλους για τον Μεντβέντεβ

Ο Ντανίιλ Μεντβέντεβ πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Λάσλο Τζέρε για το 2ο γύρο του Roland Garros 2022, Παρίσι | Πέμπτη 26 Μαΐου 2022
Ο Ντανίιλ Μεντβέντεβ πανηγυρίζει τη νίκη του επί του Λάσλο Τζέρε για το 2ο γύρο του Roland Garros 2022, Παρίσι | Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Ο Ντανίλ Μεντβέντεβ επικράτησε 2-0 σετ του Κάμερον Νόρι και κατέκτησε τον τίτλο στο Λος Κάμπος του Μεξικό. Πρώτος τίτλος μέσα στο 2022 για τον Ρώσο.

Με τίτλο συνδυάστηκε η επιστροφή του Ντανίλ Μεντβέντεβ στο ATP Tour, μετά την απουσία του από το Wimbledon λόγω καταγωγής.

Ο 26χρονος Ρώσος, ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο μια κυρίαρχη εβδομάδα στο Λος Κάμπος του Μεξικό, επικρατώντας με 7-5, 6-0 του Κάμερον Νόρι στον τελικό του Abierto de Tenis Mifel. Ήταν ο πρώτος τίτλος της σεζόν για τον Μεντβέντεβ και ο 14ος συνολικά στην καριέρα του Ρώσου.

“Κάθε ματς είναι καλά αλλά ο τελικός είναι πάντα ξεχωριστός. Στον τελικό παίζεις με τον καλύτερο παίκτη της εβδομάδας, οπότε πάντα είναι υψηλού επιπέδου και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να δείξω καλό επίπεδο, σε ένα σημαντικό ματς” είπε στην on-court συνέντευξή του το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Το γεγονός ότι είχε ηττηθεί στους 5 προηγούμενους τελικούς που είχε αγωνιστεί, δεν πτόησε τον Μεντβέντεβ ο οποίος έχασε δύο φορές το σερβίς του στο 1ο σετ αλλά ήταν εξαιρετικός στις επιστροφές και πέτυχε τρία breaks, για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 2ο σετ, ο Ρώσος ήταν ακαταμάχητος και δεν επέτρεψε στον αριστερόχειρα Νόρι να πάρει καν game.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ