ΤΕΝΙΣ

Έχασε την θέση της στο Top-20 η Σάκκαρη

Maria Sakkari of Greece serves during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match against Belinda Bencic of Switzerland in St.Petersburg, Russia, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky)
Maria Sakkari of Greece serves during the St. Petersburg Ladies Trophy-2020 tennis tournament match against Belinda Bencic of Switzerland in St.Petersburg, Russia, Friday, Feb. 14, 2020. (AP Photo/Dmitri Lovetsky) AP

Στην πρώτη ανανέωση της παγκόσμιας κατάταξης της WTA μετά από πέντε μήνες “παγώματος”, η Μαρία Σάκκαρη έχασε την θέση της στο Top-20.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, αποκλείστηκε από τον 1ο μόλις γύρο του Ladies Open στο Παλέρμο της Ιταλίας και είδε την Ανέτ Κονταβέιτ, που έφτασε μέχρι τον τελικό του θεσμού, να την προσπερνά στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Στο Νο21 του κόσμου έπεσε η Μαρία, με την Εσθονή να ανεβαίνει στο Νο20, παρότι δεν κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στο Tour, μετά το lockdown λόγω κορονοϊού.

Η πρωταθλήτρια στο τουρνουά, Φιόνα Φέρο, κέρδισε εννιά θέσεις αυτή την εβδομάδα και αναρριχήθηκε στο Νο44 της κατάταξης.

Αμετάβλητο έμεινε το Top10, με την Μπάρτι να παραμένει στο Νο1 μετά και το… “ξεπάγωμα” της κατάταξης, που ήταν η ίδια από τις 16 Μαρτίου μέχρι και την Κυριακή που μας πέρασε.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ