ΤΕΝΙΣ

Η Ναόμι Οζάκα ξέσπασε σε κλάματα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, για bullying μίλησε ο ατζέντης της

Η Ναόμι Οζάκα ξέσπασε σε κλάματα μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, για bullying μίλησε ο ατζέντης της

Η Ναόμι Οζάκα επανεμφανίστηκε μετά από καιρό, όμως ένας δημοσιογράφος που έκανε με λάθος τρόπο τη δουλειά του την πίεσε και την έκανε να "σπάσει", με αποτέλεσμα εκείνη να βάλει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες.

Στο Roland Garros αποσύρθηκε εξαιτίας της πίεσης που αισθάνθηκε από τη στιγμή που ενημέρωσε ότι θα σταματήσει να δίνει το παρόν στις συνεντεύξεις Τύπου. Στο Wimbledon δεν πήγε, στην προσπάθειά της να "δουλέψει" με τον εαυτό της. Η Ναόμι Οζάκα δίνει έναν μεγάλο αγώνα, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και το βράδυ της Δευτέρας (16/8) λύγισε στην πρώτη της εμφάνιση μετά από μήνες, όταν δημοσιογράφος την πίεσε με αποτέλεσμα εκείνη να βάλει τα κλάματα μπροστά στις κάμερες.

Ο δημοσιογράφος Πολ Ντόχερτι επέμεινε να μάθει γιατί η Οζάκα αισθάνεται άβολα μπροστά στα media, λέγοντάς της πως εκείνα την βοήθησαν να εκτοξεύσει την καριέρα της (!) και με τον τόνο της φωνής του την έκανε να αισθανθεί τουλάχιστον αμήχανα. Η νεαρή τενίστρια "έσπασε", δάκρυσε και η διαδικασία ολοκληρώθηκε άδοξα, με τον δημοσιογράφο να μπαίνει στο στόχαστρο του ατζέντη της Οζάκα που μίλησε για bullying εκ μέρους του. Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται πόσο εύθραυστοι είναι οι αθλητές, όσο κι αν εκείνοι προσπαθούν καθημερινά για να βελτιώσουν την ενημέρωση του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ