DAVIS CUP

Davis Cup: Τα αδέρφια Τσιτσιπά ηττήθηκαν, η Σλοβακία έκανε το 2-1 και ο Στέφανος πάει σε "do or die" αγώνα

Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup
Ο Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup INTIME SPORTS

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς το πάλεψαν απέναντι στους Λούκας Κλέιν και Ίγκορ Ζέλεναϊ, αλλά ηττήθηκαν με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-3) και η Σλοβακία πήρε το προβάδισμα στο Davis Cup, κάνοντας 2-1 στο tie απέναντι στην Ελλάδα.

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε στο διπλό της Κυριακής (17/9) η Σλοβακία, με τους Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά να γνωρίζουν την ήττα από τους Λούκας Κλέιν και Ίγκορ Ζέλεναϊ με 2-1 σετ (6-3, 6-7, 6-3).

Η Ελλάδα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο, αφού η Σλοβακία πήρε το προβάδισμα στο Tie, κάνοντας το 2-1. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες θα κερδίσει και το tie, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στο Davis Cup Qualifiers του 2024.

Η Σλοβακία πήρε το πρώτο σετ, με τα αδέρφια Τσιτσιπά να μειώνουν σε 4-3, αλλά οι Κλέιν και Ζέλεναϊ με δύο σερί games έκαναν το 6-3.

Στο 2ο σετ η Εθνική ισοφάρισε στο tie break, αλλά στο 3ο σετ οι Σλοβάκοι πήραν τέσσερα σερί games, φτάνοντας στο 6-3.

Αμέσως μετά το διπλό θα ακολουθήσει στις 13:00 η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Άλεξ Μόλτσαν, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να καλείται να ισοφαρίσει στο tie για την Εθνική, ώστε να έχει η χώρα μας την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση στο 5ο ματς της σειράς.

Το πρόγραμμα θα κλείσει με το παιχνίδι (αν χρειαστεί) του Αλέξανδρου Σκορίλα και Λούκας Κλάιν.

TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ