DAVIS CUP

Davis Cup: Ρίχνεται στη μάχη της ανόδου η Ελλάδα

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup το 2019
Ο Πέτρος Τσιτσιπάς στο Davis Cup το 2019 INTIME SPORTS

Η Ελλάδα ρίχνεται στη μάχη του Davis Cup και το διήμερο 4-5 Μαρτίου θα αντιμετωπίσει την Τζαμάικα, απόντος του Στέφανου Τσιτσιπά. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (3/3), έγινε γνωστό το πρόγραμμα αγώνων στο Ace Tennis Club της Παλλήνης. Εκεί, όπου την Παρασκευή (4/3), η εθνική ομάδα της χώρας μας θα ξεκινήσει το ταξίδι της στα play-offs ανόδου του World Group IΙ, στο Davis Cup.

Απόντος του Στέφανου Τσιτσιπά, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Τζαμάικα το διήμερο 4-5 Μαρτίου, με φόντο την πρόκριση στον 2ο -και τελευταίο- προκριματικό γύρο του ερχόμενου Νοεμβρίου, όπου θα κριθεί ποια ομάδα θα προβιβαστεί στο World Group I της κορυφαίας διοργάνωσης.

Η, σαφώς πιο ποιοτική, εθνική μας, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της το απόγευμα της Παρασκευής στις 16:00GR, με τον Νο1, Μιχάλη Περβολαράκη (Νο402 στην ΑΤΡ), ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Νο2 της Τζαμάικας, Ρόουλαντ Φίλιπς (Νο1.390 στην ΑΤΡ).

Αμέσως μετά, και περίπου στις 18:00GR, ο Νο3 Έλληνας του ρόστερ και Νο808 στην παγκόσμια κατάταξη, Πέτρος Τσιτσιπάς, θα κοντραριστεί με τον Νο1 Τζαμαϊκανό, Μπλέιζ Μπίκνελ (Νο1.130).

Το Σάββατο (5/3) στις 11:00GR είναι προγραμματισμένος ο αγώνας διπλού, με την Ελλάδα να αναμένεται να αγωνιστεί με τους Περβολαράκη/Τσιτσιπά, κόντρα στο δίδυμο Μπίκνελ/Φίλιπς της Τζαμάικας.

Στις 12:30GR είναι προγραμματισμένος ο 4ος αγώνας της σειράς, ανάμεσα στον Μιχάλη Περβολαράκη και τον Μπλέιζ Μπίκνελ, ενώ περίπου στις 14:00GR έχει τοποθετηθεί το 5ο ματς του tie, ανάμεσα στον Πέτρο Τσιτσιπά και τον Ρόουλαντ Φίλιπς.

Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ