DAVIS CUP

Davis Cup: Ο Τιάφο διέλυσε τη ρακέτα από τα νεύρα του για τον διαιτητή και έχασε το ματς λόγω ποινής πέναλτι

Ο Φράνσις Τιάφο σπάει τη ρακέτα του
Ο Φράνσις Τιάφο σπάει τη ρακέτα του PRINT SCREEN

Η απόφαση του διαιτητή να δώσει άσο και πόντο στον Τάλον Γκρίκσπουρ εξόργισε στο φινάλε του αγώνα του τον Φράνσις Τιάφο, ο οποίος διέλυσε τη ρακέτα του, τιμωρήθηκε με ποινή πέναλτι και έχασε το ματς στο Davis Cup.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον Φράνσις Τιάφο και τον Τάλον Γκρίκσπουρ για το Davis Cup, με το Αμερικανό να χάνει και την Ολλανδία να κάνει απέναντι στις ΗΠΑ το 2-0 στα μονά.

Ενώ το ματς ήταν στο 3ο σετ με το σκορ να είναι στο 5-2 υπέρ του Γκρίκσπουρ στο tie break, ο κριτής γραμμής φώναξε "out" στο σερβίς του Ολλανδού, όμως μετά την εξέταση του VIDEO, ο διαιτητής έδωσε άσο και πόντο στον Γκρίκσπουρ για το 6-2.

Απόφαση που προκάλεσε την οργή του Τιάφο, ο οποίος θεώρησε ότι έπρεπε να επαναληφθεί το σερβίς, αφού η κραυγή του κριτή γραμμής τον οδήγησε να εγκαταλείψει την προσπάθειά του.

Ωστόσο ο διαιτητής επέμεινε στην αρχική του απόφαση με τον Αμερικανό να χάνει την ψυχραιμία του και να σπάει τη ρακέτα του. Αυτό έφερε τη δεύτερη προειδοποίηση με αποτέλεσμα να δεχτεί "πέναλτι", ο πόντος να πάει στον αντίπαλο του και να χάσει την αναμέτρηση.

TAGS DAVIS CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ