ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Χένμαν: "Ο Φέντερερ παραμένει το μεγαλύτερο κεφάλαιο στο τένις"

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ στην Κέιπ Τάουν στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.
Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ AP PHOTO/HALDEN KROG

Η δήλωση αυτή ανήκει στον Τιμ Χένμαν, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρότζερ Φέντερερ το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο του τένις.

Η δήλωση αυτή που την εστερνίζονται εκατομμύρια φίλαθλοι στον κόσμο, ανήκει στον Τιμ Χένμαν ο οποίος χαρακτήρισε τον Ρότζερ Φέντερερ το πιο σημαντικό "περιουσιακό στοιχείο" του τένις, παρά την ηλικία του Ελβετού μαέστρου.

Ο 39χρονος από τη Βασιλεία, δεν έχει αγωνιστεί εδώ και έναν χρόνο στο ATP Tour, λόγω του προβλήματος τραυματισμού στο δεξί γόνατο ωστόσο δεν το βάζει κάτω και φαίνεται αποφασισμένος για να επιστρέψει και να ολοκληρώσει τη λαμπρή καριέρα του με τους δικούς του όρους.

Προσπάθησε να προλάβει να ετοιμαστεί για το Australian Open στις αρχές του Φεβρουαρίου, ωστόσο η πιθανότερη ημερομηνία επιστροφής μετατίθεται για τις αρχές Μαρτίου στο Ρότερνταμ.

"Θα είναι σπουδαίο νέο να έχουμε πίσω τον Ρότζερ. Ακόμα πιστεύω ότι ο Φέντερερ είναι το πιο δυνατό κεφάλαιο που έχουμε στο άθλημά μας. Βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων οπότε θα πρέπει να προσευχηθούμε ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και να πάει καλά η αποθεραπεία του", τόνισε χαρακτηριστικά ο Τιμ Χένμαν στο Eurosport.

Συνεχίζοντας να πλέκει το εγκώμιο του Φέντερερ, ο Βρετανός πρώην τενίστας, περιμένει τον Βασιλιά στα δύο μεγάλα καλοκαιρινά ραντεβού, στο Wimbledon και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

"Είναι πολύ συναρπαστικό όταν τον ακούς να θέλει τόσο πολύ να επιστρέψει κι ας ελπίσουμε να τον δούμε να αγωνίζεται το Wimbledon και τους Ολυμπιακούς του Τόκιο", πρόσθεσε.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ