ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Χάντερ - Σάκκαρη 0-2: Εύκολα η Μαρία στους "16" του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της 2023 AP PHOTO/MARK J. TERRILL

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Στορμ Χάντερ με 2-0 σετ και πήρε την πρόκριση για "16" του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, όπου θα αντιμετωπίσει την Καμίλα Γκιόργκι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Σε 1 ώρα και 19 λεπτά η Μαρία Σάκκαρη (Νο9) ξεπέρασε το εμπόδιο της Στορμ Χάντερ (Νο157) από την Αυστραλία με 2-0 σετ (6-2, 6-4) και προκρίθηκε στη φάση των "16" του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα.

Η περσινή φιναλίστ του τουρνουά ήταν πολύ καλή στο σερβίς, παίρνοντας το 74% των πόντων πίσω από το πρώτο (25/34), είχε 20 winners και 17 αβίαστα λάθη, ενώ ήταν αποτελεσματική στις ευκαιρίες για break (4/5).

Στο πρώτο σετ, η πρωταθλήτριά μας προηγήθηκε νωρίς με 3-0 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτησή του με 6-2, κάνοντας ακόμα ένα break. Χρειάστηκε μόλις 35 λεπτά για να πάρει το πρώτο σετ και να μπει σε θέση οδηγού.

Σημείο-κλειδί του αγώνα ήταν η ανατροπή στο δεύτερο σετ, όταν επέστρεψε από το 4-2, πήρε τέσσερα σερί γκέιμ, μαζί και τη νίκη, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα και προχωρώντας στο τουρνουά.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/9) την Ιταλίδα Καμίλα Τζόρτζι που με τη σειρά της κέρδισε την Ισπανίδα Κριστίνα Μπούκσα με 6-1, 6-2 σε 69 λεπτά.

Σε τρεις αναμετρήσεις καριέρας η Σάκκαρη έχει ισάριθμες νίκες και θέλει να τις κάνει τέσσερις. Αν περάσει, στα προημιτελικά θα παίξει με μία εκ των Αρανγκό και Τάουσεντ.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ