ΤΕΝΙΣ

Bελγικό εμπόδιο για Παγδατή

Bελγικό εμπόδιο για Παγδατή
Παγδατής

Τα δύσκολα είναι για τους τολμηρούς. Στο πιο δύσκολο μέρος του ταμπλό έπεσε ο Μάρκος Παγδατής, όπως ανέδειξε η κλήρωση του Γουίμπλεντον

Ο Κύπριος τενίστας θα παίξει στον πρώτο γύρο με τον Βέλγο Στιβ Νταρσίς (δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ) και ελλοχεύει κίνδυνος να βρει στον τρίτο γύρο τον Αργεντινό πρώην φιναλίστ Δαυίδ Ναλμπάντιαν και στον τέταρτο το Νο3 του ταμπλό, τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Αν φτάσει μέχρι τον ημιτελικό υπάρχει ο Ρότζερ Φέντερερ από τον οποίο έχασε πριν από λίγες μέρες στο Άλε.
Οσο αφορά τα φαβορί ο κάτοχος του τίτλου, ο Φέντερερ θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον πολύπειρο Ντόμινικ Χρμπάτι από τη Σλοβακία.

Ο Ναδάλ παίζει με τον Αντρέας Μπεκ και ο Τζόκοβιτς με τον Γερμανό Μίχαλ Μπέρερ. Ο Σέρβος κινδυνεύει και στον δεύτερο γύρο με πιθανό αντίπαλο τον απρόβλεπτο Μαράτ Σάφιν.

Στις γυναίκες η περσινή νικήτρια Βένους Γουίλιαμς παίζει στον πρώτο γύρο με τη Βρετανίδα Ναόμι Καβαντάι. Η πρώην νικήτρια Μαρία Σαραπόβα κληρώθηκε με τη Γαλλίδα Στεφανί Φορέτς. Η Ρωσίδα βρίσκεται στο ίδιο μέρος του ταμπλό με τη Βένους και τη Γέλενα Γιάνκοβιτς!

Η Σερένα Γουίλιαμς έχει δύσκολη αντίπαλο στο πρόσωπο της Εσθονής Κάια Κανέπι και ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη νικήτρια του Γουίμπλεντον το 2006, Αμελί Μορεσμό στον τρίτο γύρο.









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ