BARCELONA OPEN

Barcelona Open: Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μπαένα για την πρόκριση στους "8"

Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after winning the 2nd set against Casper Ruud of Norway to win the Monte Carlo Tennis Masters final match 6-1, 6-4 in Monaco, Sunday, April 14, 2024. (AP Photo/Daniel Cole)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς @ 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ισπανό Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα με στόχο την πρόκριση στους "8" του Barcelona Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε το εμπόδιο του Όφνερ και συνεχίζει την πορεία του στο Barcelona Open, έχοντας φόρα από την κατάκτηση του Monte Carlo Masters.

Αντίπαλός του είναι ο Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα (Νο. 66), ο οποίος στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Λορέντσο Μουσέτι, με τους δύο να μονομαχούν για μια θέση στα προημιτελικά.

Η αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί περίπου στις 19:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 6, αλλά και από το Match Center του SPORT24. Η μονομαχία τους θα διεξαχθεί στην Pista Rafa Nadal και έχει οριστεί ως η τέταρτη (και τελευταία) του προγράμματος.

Ο Τσιτσιπάς έχει αναμετρηθεί με τον Μπαένα άλλες δύο φορές στο παρελθόν, με τον Έλληνα πρωταθλητή να επικρατεί δις. Η μια ήταν στο Εστορίλ το 2018 όπου είχε επικρατήσει 2-1 και η δεύτερη στο περσινό Roland Garros, στο οποίο ο Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-0.

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ