BARCELONA OPEN

Barcelona Open: Με Τσιτσιπά, Ναδάλ, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ η entry list

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Χόλγκερ Ρούνε στο Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Ο διευθυντής του τουρνουά Barcelona Open Banc Sabadell, Νταβίντ Φερέρ, ανακοίνωσε την τελική λίστα της 70ης έκδοσης του τουρνουά επιβεβαιώνοντας τις συμμετοχές μεταξύ άλλων, των Τσιτσιπά, Ναδάλ, Αλκαράθ και Μεντβέντεφ.

Το Barcelona Open θα γιορτάσει την 70η επέτειό του με την παρουσία των 11 από τους 18 καλύτερους παίκτες του κόσμου, στους οποίους περιλαμβάνονται οι Στέφανος Τσιτσιπά, Ράφα Ναδάλ, Κάρλος Αλκαράθ και Κάσπερ Ρουντ, όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τρίτης (21/3) ο Φερέρ.

Το μεγάλο ερωτηματικό φυσικά είναι η συμμετοχή του πολυνίκη του θεσμού (12 τίτλοι), Ράφα Ναδάλ, ο οποίος συνεχίζει τις εντατικές προπονήσεις στην ακαδημία του προκειμένου να είναι έτοιμος για τη χωμάτινη σεζόν.

Το παρών θα δώσει και ο κάτοχος το τίτλου Κάρλος Αλκαράθ που θα τοποθετηθεί στο Νο1 του ταμπλό και φυσικά ο δύο φορές φιναλίστ του τουρνουά (2018, 2021) Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα βρεθεί στο Νο2.

Εκτός των παραπάνω, συμμετοχή έχουν δηλώσει και οι Κάρεν Χατσάνοφ, Πάμπλο Καρένιο Μπούστα (περσινός φιναλίστ), Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας, και Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Το τουρνουά ATP 500 Barcelona Open θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 15-23 Απριλίου.

Πηγή: Tennis24

TAGS BARCELONA OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΑΔΑΛ ΙΣΠΑΝΙΑ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ