Australian Open: Ξέσπασε ο Μεντβέντεφ διαλύοντας την κάμερα του φιλέ με τη ρακέτα του

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ ξέσπασε πάνω στην κάμερα του φιλέ λίγο πριν από το τέλος του 3ου σετ, διαλύοντάς την με τη ρακέτα του.
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πέρασε από πυρός και σιδήρου στην πρεμιέρα του στο Australian Open, καθώς βρέθηκε πίσω με 1-2 σετ κόντρα στον Νο418 του κόσμου, Κασίντιντ Σαμρέι.
Μάλιστα, λίγο πριν από το φινάλε του 3ου σετ ο Ρώσος τενίστας φανερά εκνευρισμένος για την τροπή που πήρε το παιχνίδι ξέσπασε στη ρακέτα του, χτυπώντας με μανία το φιλέ και την κάμερα που βρισκόταν πάνω σ' αυτό.
Ο πρώην Νο1 του κόσμου αν και χρειάστηκε ωστόσο πέντε σετ, ξεπέρασε τελικά το εμπόδιο του Ταϊλανδού Κασίντιντ Σαμρέι με 6-2, 4-6, 3-6, 6-1, 6-2, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του τουρνουά.