AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Τα ζευγάρια των ημιτελικών στις γυναίκες

Η Μπάρτι πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Καμίλα Τζόρτζι
Η Μπάρτι πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Καμίλα Τζόρτζι © 2022 ANDY BROWNBILL / AP IMAGES

Ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί στο ταμπλό των γυναικών και έτσι έγιναν γνωστά τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών.

Γνωστά έγιναν τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών στις γυναίκες μετά την ολοκλήρωση της προημιτελικής φάσης του Australian Open.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό η Άσλεϊ Μπάρτι θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις. Η Αυστραλή είναι το Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης και του ταμπλό κάτι που της δίνει αυτόματα και τον τίτλο του φαβορί όχι μόνο στον ημιτελικό, αλλά και για την κατάκτηση του τίτλου γενικότερα.

Από την άλλη η Μάντισον Κις στα 26της χρόνια θα κυνηγήσει μια μεγάλη υπέρβαση. Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια βρίσκεται σε ημιτελικό Grand Slam, ενώ η πρώτη και τελευταία φορά που το κατάφερε στην Αυστραλία ήταν το 2015.

Στον άλλο ημιτελικό η Ντανιέλε Κόλινς (Νο30) θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σβιόντεκ (Νο7). Σε αυτό το ζευγάρι το φαβορί είναι η Πολωνή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Αμερικανίδα.

Η Κόλινς είναι μια ιδιαίτερα δυναμική αθλήτρια και θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε ημιτελικό Grand Slam. Η προηγούμενη ήταν ξανά στην Αυστραλία το 2019. Από την άλλη η Πολωνή θέλει να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε τελικό Grand Slam.

TAGS AUSTRALIAN OPEN WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ