AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Σήμερα στη μάχη του δεύτερου γύρου Τσιτσιπάς και Σάκκαρη, πού θα δείτε τις αναμετρήσεις

Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αγώνα τους στο διπλό για το United Cup | 2 Ιανουαρίου 2024 © 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Στη μάχη του δεύτερου γύρου του Australian Open ρίχνονται σήμερα Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη, με τον πρώτο να αντιμετωπίζει τον Τζόρνταν Τόμπσον στις 10:00 και την Ελληνίδα τενίστρια να κοντράρεται με την Ελίνα Αβανεσιάν στις 12:00.

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται σήμερα στη μάχη του δεύτερου γύρου του Australian Open.

Ο Έλληνας τενίστας αγωνίζεται πρώτος χρονικά, καθώς αντιμετωπίζει τον Τζόρνταν Τόμπσον στις 10:00 (Eurosport 2, Match Center από το SPORT24). Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο No7 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Αυστραλός στο No47. Ο Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο μετά τη νίκη του με ανατροπή απέναντι στον Μπεργκς με 3-1.

Η Μαρία Σάκκαρη (No8) μπαίνει στο court δύο ώρες περίπου αργότερα για τη δική της αναμέτρηση (Eurosport 2, Match Center από το SPORT24). Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετωπίζει την Ελίνα Αβανεσιάν (No74) στις 12:00. Η Σάκκαρη προέρχεται από μία άνετη πρόκριση, καθώς είχε επικρατήσει με 2-0 σετ της Χιμπίνο στον πρώτο γύρο.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ