AUSTRALIAN OPEN

Australian Open, Μεντβέντεφ - Ζβέρεφ 3-2: Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση στον τελικό του τουρνουά για τον Ρώσο τενίστα

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ πανηγυρίζει © 2023 EDUARDO MUNOZ ALVAREZ / AP IMAGES

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο3) απίστευτη εμφάνιση κόντρα στον Αλεξάντερ Σβέρεφ (Νο6), επέστρεψε από το 0-2 και προκρίθηκε με 3-2 (5-7, 3-6, 7-6, 7-6, 6-3) στον τελικό του Australian Open, πραγματοποιώντας μυθική ανατροπή,. Στον τελικό θα αντιμετωπίσει τον Γιαννίκ Σίνερ (Νο4)

Μαγικός. Απίστευτος. Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο3) ήταν αυτά και ακόμα περισσότερα κόντρα στον Αλεξάντερ Σβέρεφ (Νο6), αφού επέστρεψε από το 0-2 και επικράτησε με 3-2 (5-7, 3-6, 7-6 (4), 7-6 (5), 6-3), παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό του Australian Open, όπου τον περιμένει ο Γιαννίκ Σίνερ (Νο4).

Ο Μεντβέντεφ έκανε μυθικά πράγματα, αφού μετά το αρχικό 0-2 χρειάστηκε να πάρει στο tie break τα δύο επόμενα σετ (!) και στο τέλος, με την ψυχολογία με το μέρος του, κατέκτησε με 6-3 το 5ο σετ και μαζί την πρόκριση στον τελικό.

Ο Ρώσος νίκησε μάλιστα σε ένα ματς που πήρε συνολικά λιγότερους πόντους (161 έναντι 165 του Σβέρεφ), έκανε λιγότερα break, είχε μικρότερη επιτυχία στο πρώτο σερβίς του και έκανε 6 διπλά λάθη έναντι 1 του αντιπάλου του. Είχε όμως την ψυχολογία του αγώνα και ολοκλήρωσε μία σπουδαία ανατροπή.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ