AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Με Κουεντίν Αλίς ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του τουρνουά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Laver Cup © 2021 ELISE AMENDOLA/AP IMAGES

Πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) η κλήρωση του Australian Open, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του τουρνουά τον Γάλλο Κουεντίν Αλίς (Νο26). Αναλυτικά η κλήρωση του ανδρικού ταμπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4), που έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό μετά από την απόσυρση του Κάρλος Αλκαράθ, έμαθε τους αντίπαλό του στην πρεμιέρα του Australian Open τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1).

Η κλήρωση έφερε τον Έλληνα τενίστα αντιμέτωπο με τον Γάλλο Κουεντίν Αλίς (No64), τον οποίο αφού ξεπεράσει θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με τον Ρίνκι Χιτζικάτα είτε με κάποιον qualifier, ενώ στον 3ο γύρο θα διασταυρωθεί με τον Ολλανδό Μπότιτς Φαν ντε Ζάντσχουλπ, που προέρχεται από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Στον 4ο γύρο ο Τσιτσιπάς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του 3ου γύρου του ζευγαριού Γιαννίκ Σίνερ - Λορέντσο Μουσέτι.

Από εκεί και πέρα στα προημιτελικά ο Στεφανος διασταυρώνεται με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ στο ίδιο τμήμα του ταμπλό βρίσκονται και οι Κάμερον Νόρι και Μπόρνα Τσόριτς. Στα ημιτελικά, η κλήρωση τον φέρνει απέναντι στον Ράφαελ Ναδάλ ή τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Australian Open

  • 1ος γύρος: Αλίς
  • 2ος γύρος: Χιτζικάτα/qualifier
  • 3ος γύρος: Μπότιτς Φαν ντε Ζάντσχουλπ
  • 4ος γύρος: Σίνερ/Μουσέτι.
  • Προημιτελικά: Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ/Νόρι/Τσόριτς
  • Ημιτελικά: Ναδάλ/Μεντβέντεφ
TAGS AUSTRALIAN OPEN ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ