AUSTRALIAN OPEN

Australian Open Junior: Με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά η Λάκη

Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια Μιχαέλα Λάκη
Η νεαρή Ελληνίδα τενίστρια Μιχαέλα Λάκη ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΟΣ

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει την πορεία της στο “παρθενικό” της Australian Open κατηγορίας junior, με την 16χρονη να αγωνίζεται στον 3ο γύρο κόντρα στην Ντομινίκα Σάλκοβα τα ξημερώματα της Τετάρτης (02:00).

Η Μιχαέλα Λάκη συνεχίζει την πορεία της στο “παρθενικό” της Australian Open κατηγορίας junior, με την 16χρονη Ελληνίδα τενίστρια να αγωνίζεται στον 3ο γύρο κόντρα στην Τσέχα, Ντομινίκα Σάλκοβα, μια αναμέτρηση η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (02:00).

Για την 17χρονη Τσέχα και Νο40 στην κατάταξη (juniors), αυτή μπορεί να είναι η 1η συμμετοχή σε Grand Slam, ωστόσο το 2021 κατάφερε να κατακτήσει τρεις τίτλους, αν και όλοι ήταν σε χωμάτινη επιφάνεια.

Από την πλευρά της η Λάκη, Νο11 στον κόσμο (juniors), προέρχεται από μια σπουδαία νίκη στον 2ο γύρο, η οποία προήλθε μια με μεγάλη ανατροπή.

Σε περίπτωση νίκης η Λάκη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κσένια Ζάιτσεβα (Ρωσία) και Λιβ Χόβντι (ΗΠΑ).

Την Τρίτη (25/1) η Λάκη αγωνίστηκε στο διπλό μαζί με την Δήμητρα Παύλου με τις δύο Ελληνίδες τενίστριες να γνωρίζουν την ήττα από τις Εκατερίνα Κιρουντίνοβα (Ρωσία) και Αρουζάν Σαγκαντίκοβα (Καζακστάν) με 6-3, 6-3 σε 58 λεπτά μένοντας εκτός τουρνουά.

Πηγή: tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ