AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Φόβος και τρόμος η Σερίνα Γουίλιαμς

H Σερίνα Γουίλιαμς πανηγυρίζει την νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Australian Open 2021
H Σερίνα Γουίλιαμς πανηγυρίζει την νίκη της επί της Σιμόνα Χάλεπ και την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Australian Open 2021 Ⓒ 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Με εμφάνιση βγαλμένη από τα κυρίαρχα χρόνια της στο γυναικείο tour, η Βασίλισσα Σερίνα Γουίλιαμς κέρδισε κατά κράτος τη Σιμόνα Χάλεπ και σφράγισε τον σπουδαίο ημιτελικό του Australian Open 2021 με τη Ναόμι Οσάκα (VIDEO).

Στα 39 της χρόνια, η Θρυλική Αμερικανίδα έκανε ένα φοβερό και τρομερό παιχνίδι κόντρα στην κατά 10 χρόνια νεότερη και Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Χάλεπ και με 6-3, 6-3 επί της Ρουμάνας, εξασφάλισε την πρόκριση για τον 9ο ημιτελικό της στη Μελβούρνη και 39ο συνολικά σε Grand Slam!

Η Σερίνα βρίσκεται δύο νίκες μακριά από την ισοφάριση του σπουδαιότερου ρεκόρ στην ιστορία του γυναικείου τένις, τα 24 Grand Slam της Μάργκαρετ Κορτ και το επόμενο βήμα που καλείται να κάνει είναι απέναντι στην Ναόμι Οσάκα που μετράει 19 συνεχόμενες νίκες στο tour.

Λίγο νωρίτερα, η Γιαπωνέζα "ξόρκισε" την Σου-Γουέι Ισίε και προκρίθηκε στο 2ο ημιτελικό της στο Australian Open.

Με την πρόκριση στα ημιτελικά, η Γουίλιαμς έγινε μόλις η δεύτερη γηραιότερη που προκρίνεται στους "4" ενός Grand Slam, μετά τη Μπίλι Τζιν Κινγκ στο Wimbledon 1983.

Η αναμέτρηση της Σερίνα Γουίλιαμς με τη Σιμόνα Χάλεπ ήταν συναρπαστική και πολύ ποιοτική, με δυνατά ράλι από τη βασική γραμμή και εντυπωσιακούς winners.

Η Αμερικανίδα, Νο11 στον κόσμο, δεν έπαιξε μόνο καλά επιθετικά αλλά έβγαλε και τρομερές άμυνες καθώς κινούνταν απίστευτα στο κεντρικό court.

Τελειώνοντας το ματς με 24 winners έναντι μόλις 9 της Χάλεπ, η Γουίλιαμς πέτυχε 6 breaks σε 13 προσπάθειες ενώ η αντίπαλός της είχε 3/4, αδυνατώντας να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες στο τρομερό σερβίς της Αμερικανίδας.

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ