AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Σίφουνας η Οσάκα, πέρασε 4αδα

Η Ναόμι Οσάκα πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Australian Open 2021
Η Ναόμι Οσάκα πανηγυρίζει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Australian Open 2021 Ⓒ 2021 HAMISH BLAIR/ASSOCIATED PRESS

Η Ναόμι Οσάκα σφράγισε το πρώτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Australian Open 2021 μετά από μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην αρτίστα, Σου-Γουέι Ισίε.

Το Νο3 του ταμπλό και πρωταθλήτρια της διοργάνωσης το 2019, χρειάστηκε μόλις 66 λεπτά για να φτάσει στη νίκη με 6-2, 6-2 επί της αντιπάλου της και προκρίθηκε στον 4ο ημιτελικό Grand Slam της καριέρας της.

Στις τρεις προηγούμενες περιπτώσεις που η Γιαπωνέζα έφτασε σε 4αδα Major τουρνουά, στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο.

"Είμαι πολύ χαρούμενη. Πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που έπαιξα σήμερα. Κάθε φορά που την αντιμετωπίζω ειναι μια πραγματική μάχη, ανεξάρτητα το σκορ και σήμερα ήταν μια μάχη" είπε αμέσως μετά η Οσάκα.

Πλέον, στην 4αδα της Μελβούρνης, η 23χρονη Οσάκα με τους τρεις Grand Slam τίτλους, περιμένει τη νικήτρια του σπουδαίου προημιτελικού Σ.Γουίλιαμς-Χάλεπ.

Η αναμέτρηση ήταν μονοδιάστατη με την Οσάκα να παίζει τένις πρωτοβουλίας, κυριαρχώντας απόλυτα της αντιπάλου της στη Rod Laver Arena.

Η Γιαπωνέζα έσωσε και τα τρία break points της Ισίε στο ματς ενώ με 7 άσους, 4/12 break points, 24 winners και μόλις 14 αβίαστα λάθη, δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση.

Πηγή: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ