AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Διαστημική η Μπάρτι κόντρα στην Πεγκούλα και πρόκριση στην 4άδα

Η Άσλεϊ Μπάρτι
Η Άσλεϊ Μπάρτι © 2022 HAMISH BLAIR/AP IMAGES

Η Άσλεϊ Μπάρτι, Νο1 στον κόσμο, έκανε τρομερή εμφάνιση και νίκησε 2-0 σετ την Τζέσικα Πεγκούλα, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του Australian Open, όπου θα αντιμετωπίσει την Μάντισον Κις.

Διαστημική εμφάνιση πραγματοποίησε η Νο1 τενίστρια στον κόσμο, Άσλεϊ Μπάρτι, η οποία νίκησε πανεύκολα με 2-0 σετ την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο22) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Australian Open. Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με την 26χρονη Μάντισον Κις (Νο51), η οποία νωρίτερα απέκλεισε την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα (Νο4) με 2-0 σετ (6-3, 6-2).

Η 26χρονη Μπάρτι έδωσε μια μοναδική παράσταση μπροστά στους συμπατριώτες της Αυστραλούς και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλό της να σκεφτεί ότι μπορεί να την κοντράρει. Πήρε το πρώτο σετ με 6-2 γκέιμ, στέλνοντας το πρώτο... μήνυμα στην Αμερικανίδα, η οποία θυμίζουμε ότι είχε αποκλείσει την Μαρία Σάκκαρη.

Στο δεύτερο σετ, η Αυστραλή τενίστρια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή, έκανε τρία μπρέικ στο σερβίς της αντιπάλου της, κράτησε το δικό της και με 6-0 πήρε τη νίκη σε 63 λεπτά και την πρόκριση για τις τέσσερις καλύτερες της διοργάνωσης. Η Μπάρτι έχει κατακτήσει το Roland Garros το 2019 και το US Open το 2021, αλλά ουδέποτε το Australian Open, το οποίο θέλει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της και να φτάσει τους 15 τίτλους στην καριέρα της.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ