AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Άγγιξαν το θαύμα τα αδέρφια Τσιτσιπά, αλλά λύγισαν από το Νο1 του ταμπλό

Τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό του US Open
Τα αδέρφια Τσιτσιπά στο διπλό του US Open PRINT SCREEN YOUTUBE

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσαν τα πάντα στην Kia Arena απέναντι στους Νο1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι για να λυγίσουν μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά με 7-6(6), 4-6, 7-6(7) μέσα σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα.

Ο Στέφανος κι ο Πέτρος Τσιτσιπάς κατάφεραν να βάλουν δύσκολα στους κορυφαίους του ταμπλό κι έφτασαν πολύ κοντά στο να τους αποκλείσουν από το Australian Open.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ωστόσο, οι δύο Έλληνες τενίστες μετά από 2 ώρες και 45 λεπτά σκληρής μάχης λύγισαν, με τους Νο1 του ταμπλό Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι να παίρνουν τη νίκη με 7-6 (6), 4-6, 7-6 (10-7).

Παρόλα αυτά, τα αδέρφια Τσιτσιπά πέτυχαν μία πολύ καλή παρουσία και άγγιξαν μια πολύ σπουδαία νίκη, με το τέλος να τους αφήνει μια πικρή γεύση, αλλά και περηφάνια για τον τρόπο που πάλεψαν.

Ταυτόχρονα, η πορεία αυτή θα δώσει κι ένα νέο career high στον Πέτρο, που από την επόμενη Δευτέρα (30 Ιανουαρίου) θα βρεθεί στο Νο.131 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, βελτιώνοντας κατά 12 θέσεις τη τωρινή του θέση και το προσωπικό του ρεκόρ.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ