ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

ATP Finals: Η 8αδα του Λονδίνου

Στέφανος Τσιτσιπάς και Ραφαέλ Ναδάλ μετά από μεταξύ τους αναμέτρηση στο Αμπού Ντάμπι
Στέφανος Τσιτσιπάς και Ραφαέλ Ναδάλ μετά από μεταξύ τους αναμέτρηση AP PHOTO/KAMRAN JEBREILI

Με τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν να σφραγίζει το τελευταίο εισιτήριο, ολοκληρώθηκε το παζλ της τελικής 8αδας για το ATP Finals που θα διεξαχθεί 15-22 Νοεμβρίου στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Παρά την ήττα από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα προημιτελικά του Paris Masters, ο 28χρονος Αργεντινός, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, εκμεταλλεύτηκε τον αποκλεισμό του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα από τον Ραφαέλ Ναδάλ, λίγο αργότερα και θα πραγματοποιήσει την παρθενική του εμφάνιση στο year-end Championships.

Ο Καρένιο Μπούστα ήταν ο μοναδικός τενίστας που απειλούσε τον Σβάρτσμαν στην ATP Race και έτσι το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης θα γίνει ο πρώτος Αργεντινός, μετά τον Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο το 2013, που θα αγωνιστεί στο τουρνουά των "8" κορυφαίων της σεζόν.

Ο κορυφαίος του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο θριαμβευτής του Παρισιού, Ραφαέλ Ναδάλ, ο πρωταθλητής του US Open Ντόμινικ Τιμ και οι Τσιτσιπάς, Μεντβέντεφ, Ζβέρεφ και ο επίσης πρωτάρης, Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν πρώτοι 7 που εξασφάλισαν την συμμεοχή τους στην κορυφαία διοργάνωση.

Η κλήρωση του ATP Finals θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στο Λονδίνο όπου οι 8 συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο ομίλους, με επικεφαλής τους Τζόκοβιτς-Ναδάλ.

Οι δύο τενίστες που θα τερματίσουν πρώτοι στους ομίλους, θα παίξουν στα ημιτελικά με τους δύο δεύτερους των δύο γκρουπ.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ