ATP

ATP Cup: Τσιτσιπάς και Περβολαράκης επικράτησαν στο διπλό κόντρα στην Πολωνία

Stefenos Tsitsipas (top) plays a shot with Michail Pervolarakis of Greece against Poland's Hubert Hurkacz and Jan Zielinski of Poland during their match at the ATP Cup tennis tournament in Sydney, Saturday, Jan. 1, 2022. (AP Photo/Steve Christo)
Stefenos Tsitsipas (top) plays a shot with Michail Pervolarakis of Greece against Poland's Hubert Hurkacz and Jan Zielinski of Poland during their match at the ATP Cup tennis tournament in Sydney, Saturday, Jan. 1, 2022. (AP Photo/Steve Christo) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Μιχάλης Περβολαράκης επικράτησαν 2-1 σετ των Χούρκατζ και Ζιελίνσκι στο διπλό που έκλεισε το ματσάρισμα της Ελλάδας με την Πολωνία.

Μία νίκη η οποία δεν της προσέφερε κάτι στο ματσάρισμα με την Πολωνία πήρε η Ελλάδα στην πρώτη αγωνιστική του ATP Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος τελικά αγωνίστηκε στο διπλό παρότι νωρίτερα αποσύρθηκε στο μονό, μαζί με τον Μιχάλη Περβολαράκη επικράτησαν 2-1 σετ των Χούρκατζ και Ζιελίνσκι.

Το ελληνικό δίδυμο πατούσε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς ακόμα και με 2-0. Τσιτσιπάς και Περβολαράκης πήραν εύκολα το πρώτο σετ με 6-4, στο δεύτερο προηγήθηκαν με 5-3, αλλά οι Πολωνοί κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν το σετ.

Έτσι, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο tie break. Εκεί η Ελλάδα προηγήθηκε ακόμα και με 7-3, οι Πολωνοί μείωσαν στον πόντο 9-8, αλλά τελικά το ελληνικό δίδυμο έκλεισε το ματς με 10-8.

ΕΛΛΑΔΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ 1-2

  • Περβολαράκης - Majchrzak 1-6, 4-6
  • Θάνος - Χουρκάτζ 1-6, 2-6
  • Περβολαράκης/Τσιτσιπάς - Χούρκατζ/Ζιελίνσκι 6-4, 5-7, 10-8

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

1) ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ 1-0 (3-0)

2) ΠΟΛΩΝΙΑ 1-0 (2-1)

3) ΕΛΛΑΔΑ 0-1 (1-2)

4) ΓΕΩΡΓΙΑ 0-1 (0-3)

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ