ATP

ATP Cup: Μπαίνει στη μάχη η Ελλάδα την Πρωτοχρονιά

Stefanos Tsitsipas, of Greece, plays Frances Tiafoe, of the United States, during the second round of the tennis competition at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, July 27, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Seth Wenig)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, plays Frances Tiafoe, of the United States, during the second round of the tennis competition at the 2020 Summer Olympics, Tuesday, July 27, 2021, in Tokyo, Japan. (AP Photo/Seth Wenig) AP

Το ATP Cup άρχισε στην Αυστραλία με την Ελλάδα να ρίχνεται στη μάχη το πρωί της Πρωτοχρονιάς απέναντι στην Πολωνία.

Η νέα τενιστική σεζόν βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, μιας και τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2022, θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες για το ATP Cup, στο Σίνδεϊ της Αυστραλίας. Στο πρώτο επίσημο event της νέας χρονιάς.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, θα κάνει το ντεμπούτο της στο τουρνουά και η εθνική μας ομάδα, με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μιχάλη Περβολαράκη, να ρίχνονται στη μάχη.

Η Ελλάδα, βρίσκεται στο Group D της διοργάνωσης και στην 1η ημέρα αγώνων, θα παίξει κόντρα στην δυνατή Πολωνία του Χούμπερτ Χούρκατς.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης (Νο399) θα ανοίξει την αυλαία των αγώνων στις 08:30GR του Σαββάτου, αντιμετωπίζοντας τον Νο117 τενίστα στον κόσμο, Καμίλ Μάιχζακ.

Περίπου στις 10:30GR, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο4), στην επιστροφή του μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στον δεξιό του αγκώνα, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Χούμπερτ Χούρκατς (No9).

Φυσικά, θα ακολουθήσει και το ματς διπλού, περίπου στις 11:30GR, με τους Τσιτσιπά και Περοβλαράκη να αντιμετωπίζουν τους Ζιελίνσκι και Βάλκοβ.

Στο άλλο matchup του ομίλου, η Γεωργία του Νικολόζ Μπασιλασβίλι θα παίξει ενάντια στην Αργεντινή του Ντιέγκο Σβάρτσμαν.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρεμιέρας, ξεχωρίζει η μάχη της Ισπανίας με την Χιλή, καθώς και αυτή της Σερβίας με την Νορβηγία.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ