MEDIA

Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Γιούμπανκς στους "16" του Wimbledon και το ματς της Εθνικής Νέων

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon © 2023 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (10/7) στους "16" του Wimbledon τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς και αργότερα η Εθνική Νέων θα αγωνιστεί με την Ισλανδία στους ομίλους του Euro K19.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δευτέρας (10/7) περιλαμβάνει τη μεγάλη μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο5) κόντρα στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς (Νο43) με στόχο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Wimbledon, αλλά και την αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την Ισλανδία στους ομίλους του Euro K19.

Ο Έλληνας τενίστας για δεύτερη φορά στην καριέρα του προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Wimbledon και θα διασταυρωθεί με τον Αμερικανό, ο οποίος έχει αποκλείσει νωρίτερα τον Μοντέιρο και τον Κάμερον Νόρι στα τέσσερα σετ.

Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 5, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη της αναμέτρησης LIVE από το MATCH CENTER του SPORT24.

Από την άλλη, η Εθνική Νέων θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ισλανδία στην 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Euro 2023 K19 μετά τις βαριές ήττες κόντρα σε Νορβηγία και Ισπανία

Στην ειδική ενότητα του SPORT24 μπορείτε να δείτε όλο το τηλεοπτικό πρόγραμμα κάθε ημέρες, ενώ όλες οι αναμετρήσεις θα καλυφθούν ζωντανά από το Matchcenter.

Το πρόγραμμα της ημέρας

  • Περίπου στις 15:00 Wimbledon: Γιούμπανκς - Τσιτσιπάς / Novasports 5
  • 22:00 Euro 2023 K19: Ελλάδα - Ισλανδία / ΕΡΤ1
TAGS MEDIA WIMBLEDON EURO ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ