ATP

Astana Open: Με περίπατο ο Τζόκοβιτς στα ημιτελικά

Serbia's Novak Djokovic shouts during his semifinal match against Norway's Casper Ruud at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Serbia's Novak Djokovic shouts during his semifinal match against Norway's Casper Ruud at the Italian Open tennis tournament, in Rome, Saturday, May 14, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επικράτησε εύκολα 2-0 σετ του Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Astana Open.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση του Astana Open, κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση, τον Νο18 τενίστα του κόσμου, Κάρεν Χατσάνοφ.

Ο 35χρονος Σέρβος, που προέρχεται από τον τίτλο που κατέκτησε στο ΑΤΡ 250 τουρνουά του Τελ Αβίβ, πέτυχε την 14η συνεχόμενη νίκη του στο Tour και περιμένει την αναμέτρηση του Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Σαββάτου (8/10).

Μετά από 89 λεπτά αγώνα, ο Τζόκοβιτς επικράτησε του Χατσάνοφ με 6-4, 6-3, κερδίζοντας 35/45 πόντους πίσω από το σερβίς του και “σφράγισε” τη θέση του στον 6ο ΑΤΡ ημιτελικό του, μέσα στη σεζόν.

Ο Σέρβος χρειάστηκε 3/5 break point ευκαιρίες για να αποκλείσει τον Χατσάνοφ, μετρώντας συνολικά, τέσσερα love service games στο 1ο set!

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Νόλε έχει κερδίσει 14 συνεχόμενα sets, από την επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά την κατάκτηση του Wimbledon και δεν έχει χάσει ακόμη set σε hard court τουρνουά, τις τελευταίες δυο εβδομάδες.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ