MIAMI OPEN

Ασταμάτητος στο ATP Tour ο Αλκαράθ

Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει την επικράτησή του επί του Μιονίρ Κετσμάνοβιτς στο Miami Open | 1 Απριλίου 2022
Ο Κάρλος Αλκαράθ πανηγυρίζει την επικράτησή του επί του Μιονίρ Κετσμάνοβιτς στο Miami Open | 1 Απριλίου 2022 @2022 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Μόλις λίγες ημέρες αφότου πραγματοποίησε την παρθενική του εμφάνιση στο Miami Open ο Κάρλος Αλκαράθ, τώρα βρίσκεται στην ημιτελική φάση της Masters διοργάνωσης.

Ο 18χρονος Κάρλος Αλκαράθ, συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις του στο ATP Tour τη φετινή σεζόν και μετά από δύσκολη νίκη επί του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, προκρίθηκε στους "4" καλύτερους του Μαϊάμι, για δεύτερο διαδοχικό Masters μετά το Indian Wells.

Το Νο14 του ταμπλό και Νο16 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από μια συναρπαστική μάχη με τον εξίσου φορμαρισμένο Κετσμάνοβιτς, επικράτησε στις λεπτομέρειες με 6-7(5), 6-3, 7-6(5) του Σέρβου και σε λιγότερο από 24 ώρες θα πρέπει να επιστρέψει στο κεντρικό court για να αντιμετωπίσει τον κάτοχο του τίτλου, Χούμπερ Χούρκατς, που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, αφήνοντας τον Ρώσο με την όρεξη του Νο1.

"Νομίζω ότι παίζω στην Ισπανία. Είναι απίστευτο. Αυτή η ενέργεια με ώθησε στο τέλος. Ήταν τρελό. Χωρίς αυτούς θα ήταν αδύνατον να περάσω στα ημιτελικά" είπε ο Αλκαράθ ο οποίος έχει ήδη δημιουργήσει μια μεγάλη δεξαμενή θαυμαστών που στο πρόσωπό του βλέπουν το κυρίαρχο μέλλον του παγκοσμίου τένις.

Ο χαρισματικός τενίστας από τη Μούρθια, ήταν ελάχιστα πιο γενναίος και αποφασιστικός στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης και ειδικά στους τελευταίους πόντους όταν ανέτρεψε το προβάδισμα με 5-3 του Κετσμάνοβιτς στο καθοριστικό tie break, κερδίζοντας τους τέσσερις τελευταίους πόντους του αγώνα.

"Ο Μιομίρ έπαιζε απίστευτα. Ήξερα ότι πρέπει να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο από την πλευρά μου. Είχε τις ευκαιρίες του να κερδίσει. Έβγαλα ένα υπέροχο χτύπημα στο 4-5, 15/30 στο 3ο σετ" πρόσθεσε, αναφερόμενος σε ένα θαρραλέο backhand down the line με την πλάτη στον τοίχο.

Πηγή: Tennis24

TAGS MIAMI OPEN ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ