ΤΕΝΙΣ

Ανακρίθηκε η οικογένεια Νταβιντένκο

Ανακρίθηκε η οικογένεια Νταβιντένκο
Νταβιντένκο

Πρώην ερευνητές της Σκότλαντ Γιαρντ διενεργούν την έρευνα για στημένα παιχνίδια ανέκριναν την οικογένεια Νταβιντένκο

Η σύζυγος και ο αδερφός του 4ου παίκτη της παγκόσμιας κατάταξης κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις. Ο Νταβιντένκο αρνήθηκε να παραδώσει τα κινητά του, προκειμένου να ερευνηθούν οι κλήσεις του.
Ο Ρώσος τενίστας συμβουλεύθηκε τον δικηγόρο του και αρνήθηκε να υποκύψει στις πιέσεις της ATP Tour. Ο Νταβιντένκο έχει αναμειχθεί σε σκάνδαλο απαγορευμένων ουσιών, ενώ οι Γερμανοί ερευνούν για το αν ο Τόμι Χάας δηλητηριάστηκε κατά την παραμονή της γερμανικής ομάδας στη Ρωσία για τις αναμετρήσεις με την "αρκούδα" στο Davis Cup.

Σήμερα (9/11) ένας Τσέχος παίκτης, ο Γιαν Χέρνιχ αποκάλυψε ότι άγνωστοι τον πλησίασαν το 2006 στη Ρωσία και του ζήτησαν να χάσει τα παιχνίδια του στον πρώτο γύρο σε τουρνουά στη Μόσχα και στην Αγία Πετρούπολη.

"Κάποιος μου τηλεφώνησε στο δωμάτιο μου και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να πουλήσω ένα παιχνίδι, έναν αγώνα που θα έχανα. Δεν μου προσέφεραν χρήματα, απλά με ρώτησαν αν ήμουν διατεθειμένος να διαπραγματευτώ", ισχυρίστηκε ο Χέρνιχ σε συνέντευξη του σε εφημερίδα.

Το τένις περνάει "βαρύ" χειμώνα, αφού υπάρχει και ο έλεγχος που έγινε στη Μαρτίνα Χίνγκις και ανιχνεύθηκε κοκαΐνη στον οργανισμό της.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ