VIRAL

Αλκαράθ: Παλαιστής πόνταρε 44.000 ευρώ στην κατάκτηση του Wimbledon από τον Ισπανό στην αρχή του τουρνουά

Spain's Carlos Alcaraz celebrates after winning a point against Serbia's Novak Djokovic in the final of the men's singles on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Carlos Alcaraz celebrates after winning a point against Serbia's Novak Djokovic in the final of the men's singles on day fourteen of the Wimbledon tennis championships in London, Sunday, July 16, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ένας παλαιστής εξομολογήθηκε πως πόνταρε 44.000 ευρώ στη νίκη του Κάρλος Αλκαράθ στο Wimbledon και κέρδισε 211.000 ευρώ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο νέος Βασιλιάς του Wimbledon αφού επικράτησε 3-2 σετ του Νόβακ Τζόκοβιτς και κατέκτησε το ιστορικό τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Η κατάκτηση του δεύτερου Grand Slam από τον 20χρονο τενίστα έχει εξαπολύσει τρέλα παγκοσμίως. Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν στις δυνάμεις του Ισπανού τενίστα και πριν την επικράτησή του επί του Σέρβου.

Ένας εκ των οποίων, ο Γεωργιανο-ισπανός παλαιστής, Ηλία Τοπουριά. Ο 26χρονος αθλητής πόνταρε από την αρχή του Wimbledon 44.000 ευρώ στη νίκη του Αλκαράθ και τελικά κέρδισε 211.000 ευρώ.

"Κύριε Καρλίτος, συγχαρητήρια. Δεν σε αμφισβήτησα ποτέ. Πολλοί με κάλεσαν να αποσύρω το στοίχημά μου χθες (την ημέρα του τελικού), αλλά αφού το είχα κάνει με πολλή πίστη, δεν δίστασα καμία στιγμή. Πολλά συγχαρητήρια, το αξίζεις"

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν ήταν το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου ειδικά όταν έφτασε η στιγμή του τελικού απέναντι στον Τζόκοβιτς. Παρ' όλα αυτά, ο Τοπουριά εμπιστεύτηκε τον νεαρό τενίστα και σχεδόν πενταπλασίασε τα χρήματα που στοιχημάτισε.

TAGS VIRAL ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ