ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

"Xάλκινη" η Χριστίδου

"Xάλκινη" η Χριστίδου
Γυναίκες

Η Γραμματική Χριστίδου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα +68 κιλά στο Παγκόσμιο εφήβων/νεανίδων

Η Χριστίδου μπήκε δυναμικά στους αγώνες και στον πρώτο συνέτριψε 11-1 την Αλεξάντρα Λούκουις από το Πουέρτο Ρίκο, για να συνεχίσει στα προημιτελικά, όπου πέρασε το εμπόδιο της Μαρία Ντελογκλάν (Ρωσία) με 5-4. Ωστόσο, στα ημιτελικά οι δυνάμεις την εγκατέλειψαν και απέναντι στην Κινέζα Φέι Λούλου ηττήθηκε με 10-2, αλλά πανηγύρισε το χάλκινο μετάλλιο.
Από την πλευρά του, ο Πετρόπουλος νίκησε στον πρώτο αγώνα 3-0 τον Αράνγκο Ερικ (Γουατεμάλα), ενώ πέτυχε το "2 στα 2" με αντίπαλο τον Ισπανό Πέρεθ Μεδίνα Ράικο (12-0 κέρδισε με απομάκρυνση). Ο αθλητής της Αστραπής Πατρών προκρίθηκε στα προημιτελικά με νίκη 6-4 επί του Αιγύπτιου Μοχάμεντ Μαγντί Ασάλ, αλλά ένα... βήμα πριν την εξασφάλιση ενός μεταλλίου ηττήθηκε 9-4 από τον Κουβανό Κόμπας Ντελ Χοσέ.

Στα +78κ. o Αθανάσιος Μπούμπαρος (ΑΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΑΜΠ/ΠΩΝ) γνώρισε ήττα-αποκλεισμό στον πρώτο του αγώνα με 16-1 από τον Πολωνό Κρίσκιβιτς Ιγκόρ, ενώ την ίδια τύχη είχε και στα -49κ. η Ιωάννα Γκόλτσιου (ΑΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ), που ηττήθηκε 6-1 από την Χαμαντά Μαγιού (Ιαπωνία).

Τέλος, στα -68κ. η Μαρίνα Ελπίδα Δημητροπούλου (ΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ) δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ολλανδή Ακντενίζ Αϊλίν, και με το τελικό 9-5 αποκλείστηκε από τη συνέχεια.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ