ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Τάε κβον ντο: Ο ΑΓΣ Βύρωνας πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Τάε κβον ντο: Ο ΑΓΣ Βύρωνας πρωταθλητής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Ο ΑΓΣ Βύρωνας πρώτευσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο ανδρών και γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Ο ΑΓΣ Βύρωνας πρώτευσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τάε κβον ντο ανδρών και γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου. Ο σύλλογος του Βύρωνα κατέκτησε δύο χρυσά και ισάριθμα ασημένια μετάλλια, ενώ ακολούθησε ο ΑΣ Γαία Αλίμου (1-1-2). Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν Νέα Φλόγα (1-1-0) και Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης (1-1-0).

Παράλληλα με τη σπουδαιότερη εγχώρια διοργάνωση στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών, διεξήχθη για πρώτη φορά και το πανελλήνιο πρωτάθλημα κωφών, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονία Αθλητισμού Κωφών Ελλάδος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η «χάλκινη» στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων το 2016, Φανή Τζέλη (ΣΟΑΤ Τρικάλων), έστω και στο παρα πέντε διατήρησε τον τίτλο της, επικρατώντας ακριβώς στην εκπνοή της Φαίδρας Καλτέκη με σκορ 8-6.

Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από μεγάλες εκπλήξεις και ανατροπές, φυσικό επακόλουθο της ραγδαίας ανάπτυξης που παρουσιάζει το άθλημα, ειδικά στις νεαρές ηλικίες και τη νέα φουρνιά αθλητών και αθλητριών που δείχνει... δόντια απέναντι σε αντιπάλους υψηλού επιπέδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ