ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Στη Ρωσία για βαθμούς η Δημητροπούλου

Στη Ρωσία για βαθμούς η Δημητροπούλου
Δημητροπούλου

Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τάε κβον ντο, σε ολυμπιακές κατηγορίες, που θα γίνει στο Ναλτσίκ της Ρωσίας, θα δώσει το παρών η Μαρίνα Δημητροπούλου, με... φόντο τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού.

Τη συμμετοχή της στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν από τις 12 μέχρι τις 28 Ιουνίου 2015 διεκδικεί η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τάε κβον ντο, Ελπίδα - Μαρίνα Δημητροπούλου.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ανέβει κατά δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από τη 16η θέση να πάει στη 14η. Θα πρέπει να μαζέψει βαθμούς, για αυτό και η ελληνική ομοσπονδία τάε κβον ντο τη στέλνει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στη Ρωσία, που θα διεξαχθεί από 25 έως 29 Μαρτίου στο Ναλτσίκ.

' 'Θα ήθελα να ευχαριστήσω θρμά την ελληνική ομοσπονδία και τον προνητή μου Γιάννη Γκόβα, αλλά και τον Νίκο Τζανακάκη για τη βοήθειά του στις προπονήσεις μου. Πρέπει να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δω τα όνειρά μου να πραγματοποιούνται'' δήλωσε η Δημητροπούλου. Σημειώνεται ότι στη Ρωσία θα βρεθούν και οι αθλητές Γιώργος Σιμιτσής και Ιωάννα Κουτσού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ