ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Στη Δανία η ελληνική αποστολή

Στη Δανία η ελληνική αποστολή
νικολαιδης

Στη Δανία βρίσκεται η ελληνική αποστολή με 16 αθλητές εν όψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Μετά από περίπου 50 ημέρες προετοιμασίας στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, τα μέλη της ελληνικής αποστολής μιλούν με αισιοδοξία και κοιτούν με... δίψα τα μετάλλια, τα οποία στερήθηκαν στο προηγούμενο παγκόσμιο (2007, Πεκίνο).
Οι αγώνες αρχίζουν την Τετάρτη και το ελληνικό ενδιαφέρον καθημερινά θα επικεντρώνεται σε τρεις συμμετοχές. Για πρώτη φορά στην Κοπεγχάγη θα χρησιμοποιηθεί σε επίπεδο παγκοσμίου πρωταθλήματος ηλεκτρονικός θώρακας, ο οποίος μειώνει την επιρροή του διαιτητή στην έκβαση ενός αγώνα.

" Η προετοιμασία έφτασε στο επιθυμητό επίπεδο. Περίπου δύο μήνες στη Νάουσα προετοιμαζόμασταν γι' αυτή τη διοργάνωση, ενώ τον τελευταίο μήνα εξασκηθήκαμε πάνω στους ηλεκτρονικούς θώρακες, προκειμένου οι αθλητές να μυηθούν σε αυτού του είδους καταμέτρησης βαθμών", δήλωσε αρχικά ο Νίκος Παπαδέας και πρόσθεσε:

" Οι ηλεκτρονικοί θώρακες αυτής της εταιρίας είναι καλύτεροι και τα παιδιά έχουν δουλέψει πάνω σ' αυτούς. Οι αθλητές έχουν προπονηθεί και έχουν την εμπειρία για να πρωταγωνιστήσουν. Βέβαια, θέλει και λίγη τύχη για να ανέβεις στο βάθρο, όπως και να βρεθείς στη μέρα σου. Είμαι σίγουρος, πάντως, ότι θα τα πάμε πολύ καλά. Τη μοναδική ομάδα που θεωρούμε επικίνδυνη είναι η κορεατική και αυτό γιατί, εκτός από το γεγονός ότι το επίπεδο τους είναι πολύ υψηλό, γνωρίζουν καλά τους θώρακες και πάντα οι διαιτητές τους βλέπουν με καλύτερο μάτι. Τρία μετάλλια είναι το λιγότερο που ζητάμε, αλλά και πάλι ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Όπως και να έχει, προσωπικά είμαι αισιόδοξος γι' αυτούς τους αθλητές ότι μπορούν να πρωταγωνιστήσουν και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ελληνική ομοσπονδία, που σε όλο αυτό το διάστημα στάθηκε δίπλα μας και μας παρείχε όλα όσα χρειαστήκαμε για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας".

Στην Κοπεγχάγη βρίσκεται μαζί με την αποστολή ο πρόεδρος της ΕΛΟΤ (Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβον Ντο), Νίκος Θωμαΐδης, όπως και ο γενικός γραμματέας, Μιχάλης Φυσετζίδης, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Γενική Συνέλευση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αναλυτικά οι 16 αθλητές που βρίσκονται στη Δανία και θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά «χρώματα» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα:

ΑΝΔΡΕΣ
Πετρόπουλος Βλάσιος (ΑΣ ΑΣΤΡΑΠΗ ΠΑΤΡΩΝ) -54κ.
Παναγιωτίδης Χαράλαμπος (ΑΣ ΕΥΟΣΜΟΣ) -58κ.
Μεχτερίδης-Παπαδόπουλος Στυλιανός (ΑΓΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ) -63κ.
Σαμαράς Στέλιος (ΑΚ Χαριλάου) -68κ.
Νικολαΐδης Ανέστης (ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) -74κ.
Τζέλλος Νικόλαος (ΑΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ) -80κ.
Νικολαΐδης Αθανάσιος (ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ) -87κ.
Νικολαΐδης Αλέξανδρος (ΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) +87κ.

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Κουτσού Ιωάννα (ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ) -46κ.
Μπίρμπα Φωτεινή (ΑΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ) -49κ.
Μπιρόζη Αναστασία (ΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ) -53κ.
Γραμματικοπούλου Βασιλική (ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) -57κ.
Μιχαηλίδου Μαργαρίτα (ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΕΛ. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ) -62κ.
Αθανασοπούλου Νίκη (ΑΓΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ) -67κ.
Γεωργιάδου Ανδρομάχη (ΑΣ ΔΑΝΑΟΣ) -73κ.
Κούβαρη Κυριακή (ΑΓΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ) +73κ.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΣΙΔΗΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΔΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ: ΜΠΕΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΙΑΤΡΟΣ: ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ