ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ

Σαρώνει τα μετάλλια η Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Σαρώνει τα μετάλλια η Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Θρίαμβος στη δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo ITF εφήβων-νεανίδων για την Εθνική ομάδα. Απολογισμός πέντε μεταλλίων με την Ευγενία Σαρρή να κατακτά την κορυφή του κόσμου!

Με πέντε μετάλλια έκλεισε η δεύτερη μέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Taekwondo ITF εφήβων-νεανίδων στο αγώνισμα της μάχης, στο μακρινό Ντουσαμπέ του Τατζικιστάν. Ένα χρυσό με την Σαρρή, τρία αργυρά με τις Μανωλίδου, Γεωργίτση, Ερμείδου και ένα χάλκινο με τη Χατζοπούλου.

"Η εμφάνιση της ομάδας μας είναι πολύ καλή, αλλά και αναμενόμενη για εμάς γιατί τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες και το αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά. Εδώ στο Τατζικιστάν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριές μας δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει", τονίζουν ο αρχηγός της αποστολής Χαράλαμπος Αναστασιάδης και ο αρχηγός της ομάδας Παναγιώτης Φίτζιου.

Τα πέντε μετάλλια της Εθνικής μας στο αγώνισμα της μάχης:

  • χρυσό μετάλλιο η Ευγενία Σαρρή στα -70 κ.

  • αργυρό μετάλλιο η Παρθένα Μανωλούδη στα +70 κ.

  • αργυρό μετάλλιο η Σταματίνα Γεωργίτση στα -46 κ.

  • αργυρό μετάλλιο η Γεωργία Ερμείδου στα -40 κ.

  • χάλκινο μετάλλιο η Ευαγγελία Χατζοπούλου στα -58 κ.

Τα πέντε μετάλλια της δεύτερης ημέρας, ήρθαν να προστεθούν στα δύο της πρεμιέρας, στο αγώνισμα Tull, τα οποία κατέκτησαν η Σταυρούλα Γκουντουρά και Αικατερίνη Χαριτωνίδου.

Σαρώνει τα μετάλλια η Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Η Ευγενία Σαρρή στο πρώτο σκαλί του βάθρου τυλιγμένη με την ελληνική σημαία!

Σαρώνει τα μετάλλια η Εθνική στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Η Ευγενία Σαρρή, αθλήτρια του Α.Σ. Tae Kwon Do Πετρουπόλεως, κατέκτησε το Παγκόσμιο πέντε μήνες μετά το χρυσό στο πανευρωπαϊκό της Λευκορωσίας! Εδώ με τον προπονητή της, Άρη Βελισσαρόπουλο, ο οποίος προπονεί και την αργυρή Σταματίνα Γεωργίτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ