TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Υπερβολικά υψηλές οι τιμές ανάμεσα στο 4.50 και στο 5.00 για τη Νις του προπονηταρά Γκαλτιέ

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λιλ στο γαλλικό πρωτάθλημα
Ο Κριστόφ Γκαλτιέ πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Λιλ © 2021 LEWIS JOLY/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα στο γαλλικό πρωτάθλημα και καταλήγει σε μια μακροχρόνια επιλογή που κυκλοφορεί σε υψηλές αποδόσεις.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει δράση στο κουπόνι, ας ασχοληθούμε με κάποιο μακροχρόνιο στοίχημα. Η λογική είναι να πάρουμε μεγάλες αποδόσεις για να διεκδικήσουμε ένα αξιόλογο κέρδος στο τέλος της σεζόν. Έχω βρει μία λανθασμένη αξιολόγηση των εταιριών στη Ligue 1.

Παρότι η Παρί έχασε στη Βρετάνη είναι δεδομένο πως δεν υπάρχει περιθώριο για καμία ομάδα να την ανταγωνιστεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η μάχη που θα γίνει φέτος θα αφορά την πρώτη τριάδα και θα είναι συναρπαστική. Βλέποντας τη βαθμολογία καταλαβαίνει κανείς πως οι αποστάσεις είναι μικρές μεταξύ των ομάδων. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Λανς με 18 βαθμούς που οι δυνατότητες της δεν είναι για να μείνει στη μάχη της πρώτης τριάδας και από εκεί και πέρα από την 3η μέχρι την 11η θέση που βρίσκεται η Ρεν η διαφορά είναι 4 βαθμών.

Ο Ράτκλιφ επένδυσε στον Γκαλτιέ

Από όλες αυτές τις ομάδες ένα επίπεδο πάνω βρίσκεται η Νις και οι εταιρίες επειδή δεν γνωρίζουν τόσο καλά τα δεδομένα του πρωταθλήματος της δίνουν αποδόσεις 7ης θέσης. Πρόκειται για έναν σύλλογο που το καλοκαίρι o μεγιστάνας ιδιοκτήτης Τζέιμς Ράτκλιφ αποφάσισε να επενδύσει σημαντικά και έχει σαν στόχο να την μονιμοποιήσει στις μεγάλες ομάδες της χώρας. Για να το πετύχει αυτό ήξερε πως έπρεπε να φέρει τον καλύτερο προπονητή του πρωταθλήματος. Η παρουσία του ανθρώπου που υπέγραψε το θαύμα της Λιλ στη Νίκαια αποτελεί εγγύηση επιτυχίας. Φυσικά τον ενίσχυσε με 48 εκατομμύρια ευρώ που βγήκαν από τα ταμεία για μεταγραφές.

Το επιθετικό δίδυμο που δημιουργήθηκε των Ντόλμπεργκ - Ντελόρ είναι υψηλού επιπέδου. Η Νις θα μπορούσε ήδη να έχει πάρει προβάδισμα στη μάχη της τριάδας, οι οπαδοί τής έχουν στερήσει 4 βαθμούς. Κέρδιζαν την Μαρσέιγ 1-0 πριν κάνουν τα επεισόδια. Η γαλλική ομοσπονδία τους αφαίρεσε 1 βαθμό και το παιχνίδι θα διεξαχθεί από την αρχή στις 27 Οκτωβρίου. Με λίγα λόγια αγοράζουμε την 3η στην βαθμολογία ομάδα που έχει και έναν αγώνα λιγότερο με τιμές 7ης θέσης.

Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος

Ο Γκαλτιέ ήδη έχει δώσει το στίγμα του και έχει πετύχει κάτι σπουδαίο. Η Νις έχοντας δεχτεί μόλις 4 τέρματα, έχει με μεγάλη διαφορά την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Κάτι που το έχει χτίσει και δεν πρόκειται να το χάσει στο υπόλοιπο της χρονιάς. Μεσοεπιθετικά η ποιότητα του ρόστερ δημιουργεί ασφάλεια πως η Νις θα βρεθεί στην πρώτη 3άδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Το να τερματίσει η Νις στην πρώτη τριάδα του φετινού πρωταθλήματος είναι πολύ πιο πιθανό απ’ ό,τι μαρτυρούν οι τιμές ανάμεσα στο 4.50 και στο 5.00 που δίνεται από τις εταιρίες. Για μένα πρόκειται με διαφορά για την δεύτερη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την Παρί και η επιλογή για να μπει στην πρώτη τριάδα δημιουργεί ασφάλεια.


Μακροχρόνια πρόταση
Ligue 1: Νις να τερματίσει στην πρώτη τριάδα (4.50 - 5.00)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ