BIG GAMES BET

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια: Προγνωστικά και ανάλυση - Αλλού το μυαλό τους οι Νυχτερίδες

Ο Αρνό Ντανζούμα πανηγυρίζει γκολ της Βιγιαρεάλ στο Θεράμικα κόντρα στη Γιουνγκ Μπόις
Ο Αρνό Ντανζούμα © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η Βιγιαρεάλ συνεχίζει να μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και αυτή τη φορά φιλοξενεί τη Βαλένθια στο Θεράμικα, ο λογισμός της οποίας τρέχει αλλού. Ποντάρισμα στο 2.19.

Εάν θέλει να συνεχίζει και του χρόνου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η Βιγιαρεάλ οφείλει να συνεχίσει δυναμικά και στη La Liga. Βρίσκεται στην έβδομη θέση και στο -6 από την έκτη Ρεάλ Σοθιεδάδ. Υπό προϋποθέσεις η έβδομη θέση θα προσφέρει και αυτή ευρωπαϊκό εισιτήριο εφόσον η Μπέτις κατακτήσει το Κύπελλο Ισπανίας κόντρα στη Βαλένθια.

Απόψε στο Θεράμικα (22:30 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) το Κίτρινο Υποβρύχιο φιλοξενεί τις Νυχτερίδες και έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πετύχει τη δεύτερη σερί νίκη της.

Βιγιαρεάλ - Βαλένθια: Προγνωστικά και ανάλυση

Πήρε μια άκρως τονωτική νίκη στη Μαδρίτη η Βιγιαρεάλ κόντρα στη Χετάφε. Επικράτησε 2-1 πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ. Μπήκε αποφασιστικά και με τσαγανό για τη νίκη και έως το 16’ είχε κάνει το 2-0 τα γκολ του Ζεράρ Μορένο και του Μανού Τριγέρος. Πιέστηκε μετά την ανάπαυλα, και ο Ουνάλ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Βέβαια είχε τις στιγμές της για πιο ευρεία νίκη, ειδικά στο πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα επιθετική. Δεν παίζει το Σαββατοκύριακο και επόμενο ματς της είναι αυτό με τη Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League στο Άνφιλντ (27/04). Θα πάει με Ντανζούμα στην κορυφή, Γέρεμι δεξιά, Μόι Γκόμεζ ή Τριγέρος αριστερά. Θα προφυλαχθεί ο γκολτζής Ζεράρ Μορένο λόγω τραυματισμού. Πάγια εκτός ο επιθετικός Ντιά και ο μπακ Αλμπέρτο Μορένο.

Μια από τα ίδια για τη Βαλένθια. Δεν θέλει να βάλει εδώ και καιρό τα πόδια της στη φωτιά. Η μια νίκη σε πέντε αγώνες καταδεικνύουν τις διαθέσεις της. Παίζει συντηρητικά, έχει χαμηλώσει ταχύτητα, δεν κάνει εύκολα φάσεις και το μυαλό όλων όπως είναι φυσιολογικό τρέχει στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Μπέτις σε τέσσερις μέρες. Στο τελευταίο χρονικά ματς έχασε εντός έδρας από την Οσασούνα με 2-1 χωρίς να πείσει ιδιαίτερα, έκανε εξάλλου και αλλαγές. Η ομάδα από την Παμπλόνα άνοιξε το σκορ στο 54’, με πέναλτι του Άβιλα, πέτυχε και δεύτερο στο 74’ με τον Μπούντιμιρ, ενώ ο Σολέρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ με πέναλτι στο 83’.

Θα πάει ξανά με ροτέισον. Με ενοχλήσεις ο Γκέντες, τιμωρημένος ο μπακ Φουλκιέ, εκτός ο στόπερ Παουλίστα και ο επιθετικός Μάξι Γκόμεζ. Δεν υπολογίζεται ούτε ο μπακ Λάτο. Θα πάει με 4-2-2-2 σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ και τους Ντούρο - Μάρκος Αντρέ στην κορυφή, τον Έλντερ Κόστα δεξιά και τον Τσέρισεφ αριστερά. Παίζεται η μια θέση στον άξονα μεταξύ Σολέρ και Μορίμπα, ενώ ο Ράτσιτς θα είναι ο έτερος χαφ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βαλένθια εδώ και καιρό δείχνει επικεντρωμένη στον τελικό του Κυπέλλου για αυτό έχει συμμαζευτεί επιθετικά. Δεν θέλει να ρισκάρει με τραυματισμούς ή επιπλέον κόπωση. Πόσω μάλλον στο αποψινό που είναι λίγες μέρες πριν το ματς με τους Βερδιμπλάνκος. Αναμενόμενο χαμηλά ο άσος που από το 1.55 κυκλοφορεί στην αγορά μέχρι και στο 1.40. Παίρνει παιχνίδι η Βιγιαρεάλ. Έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, το μομέντουμ και το κίνητρο. Δεν περιμένουμε πάντως να ξεφύγει και το σκορ, ελέω του απόντα Ζεράρ Μορένο. Στο 2.19 το combo 1 & under 3,5. Συνδυαστικό στοίχημα που επαληθεύθηκε και στις τέσσερις τελευταίες νίκες της Βιγιαρεάλ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Βαλένθια: 1 & under 3,5 (απόδοση 2.19), 22:30
TAGS BIG GAMES BET ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ