BIG GAMES BET

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση - Αξίζει το 2.63

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δίνει οδηγίες στο Αλαβές - Ατλέτικο
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δίνει οδηγίες στο Αλαβές - Ατλέτικο © 2021 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Στο Θεράμικα η Βιγιαρεάλ θα προσπαθήσει να ξεχάσει τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, αλλά βρίσκει απέναντί της την Ατλέτικο Μαδρίτης η οποία έχει την παράδοση με το μέρος της. Με απουσίες και οι δύο ομάδες. Αξίζει το ποντάρισμα στο 2.63.

Μετά από ένα θετικό σερί, που συνδυάστηκε με έξι νίκες στη σειρά και με μεγάλα σκορ η Βιγιαρεάλ στραβοπάτησε στο Χιχόν και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Σπόρτινγκ με 2-1. Έπαιξε πάντως με πολλές αλλαγές και ήταν καλή για ένα ημίχρονο μόνο. Προηγήθηκε με τον Αλμπιόλ στο 48’, αλλά από εκεί και πέρα η Σπόρτινγκ αναθάρρησε και το γύρισε στη συνέχεια. Δεν ήρθε πάντως το τέλος του κόσμου, καθώς είχε δείξει τις προθέσεις της ότι το σημερινό ματς είναι πολύ πιο σημαντικό, ενώ είχε και μια μέρα λιγότερο ξεκούραση πριν το ματς με τη Χιχόν, αφού είχε παίξει και τη Δευτέρα με τη Λεβάντε (5-0). Στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής ο μπακ Οριέ, ο μπακ και ενίοτε στόπερ Μαντί, ο επιθετικός Ντιά και ο εξτρέμ Τσουκουέζε. Ο χαφ Κοκλέν παραμένει τραυματίας, όπως και ο μπακ Πένια. Ντανζούμα και Αλκάθερ δεν παίζουν ούτε τώρα. Θα πάει με Γέρεμι, Μορένο και Ζεράρδ Μορένο στην τριπλέτα της επίθεσης.

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά και ανάλυση

Εύκολη νίκη για την Ατλέτικο Μαδρίτης την Πέμπτη από την άλλη στο Κύπελλο κόντρα στην ερασιτεχνική Ράγιο Μαχανταόδα με το ματς να γίνεται στο Μετροπολιτάνο, καθώς αυτή την έδρα δήλωσε η Ράγιο. Έπαιξε με καλή ενδεκάδα και σκόρπισε την αντίπαλο 5-0 (Κούνια, Λόντι, Σουάρες, Γκριεζμάν και Φέλιξ οι σκόρερ). Υποχρεωμένη να κερδίσει σήμερα (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24) ώστε να διατηρήσει καλή επαφή με την τριάδα. Νοκ αουτ για τον επόμενο μήνα τέθηκε ο Γκριεζμάν, δεν παίζει λόγω τιμωρίας ο στόπερ Χιμένες και ο γκολτζής Σουάρες. Πάγια εκτός ο Σάβιτς. Ο Γιορέντε θα καλύψει τη θέση του Τρίπιερ στο δεξί άκρο της άμυνας μετά τη μεταγραφή του Τρίπερ στη Νιουκάστλ. Με Κούνια και Κορέα το δίδυμο στην επίθεση, αν και παίζει η θέση του πρώτου με αυτή του Φέλιξ, Λεμάρ και Καράσκο θα είναι πίσω τους.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Βιγιαρεάλ υπέστη οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, σ’ ένα ματς που οι πρώτες διαθέσεις έδειξαν ότι δεν θα κυνηγούσε, αλλά με τον τρόπο που έπαιξε τελικά έφερε κάποια πικρία. Πολλά τα αγωνιστικά θέματα για το Κίτρινο Υποβρύχιο σ’ ένα τόσο ζόρικο ματς. Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει και αυτή κάποιες απουσίες, αλλά ο Σιμεόνε έχει αποδείξει ότι μπορεί να τις διαχειριστεί. Μέσα σ’ όλα αυτά οι κολτσονέρος έχουν χτίσει καλή παράδοση τα τελευταία χρόνια. 3-4-0 η παράδοση υπέρ της Ατλέτικο Μαδρίτης από τον Οκτώβριο του 2018 και έπειτα. Στο 2.63 κατά μέσο όρο το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (απόδοση 2.63), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ