TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Βάση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, combo bet στο Τσέλσι - Σαουθάμπτον

Ο Λίντελεφ πανηγυρίζει με τον Μπρούνο Φερνάντες στο Champions League
Ο Λίντελεφ πανηγυρίζει με τον Μπρούνο Φερνάντες © 2021 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Γεμάτο δυνατές μονομαχίες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα το πρόγραμμα του Σαββάτου και ο Τσάρλυ ποντάρει σε πέντε έδρες.

Είναι ευλογία το να έχεις τον Κριστιάνο στην ομάδα σου. Η Γιουνάιτεντ υπέφερε από την Βιγιαρεάλ, στο τέλος όμως μίλησε ο Ρονάλντο και της έδωσε μία νίκη που δεν φαινόταν να υπάρχει τρόπος να πάρει. Το τέρμα στην τελευταία φάση του αγώνα πανηγυρίστηκε πολύ, δημιουργεί και συνθήκες για να φτιάξει την ψυχολογία της ομάδας.

Με απουσίες η Έβερτον

Η Έβερτον πηγαίνει έχοντας ένα καλό βαθμολογικό πλασάρισμα στο Ολντ Τράφορντ, ίδιους βαθμούς με την Γιουνάιτεντ, έναν πόντο κάτω από την κορυφή. Πηγαίνει όμως και χωρίς τους Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον και τον αρχηγό Κόλμαν. Καταλαβαίνετε πως οι απουσίες των Κάλβερ Λιούιν και του Ριτσάρλισον θα επιτρέψουν στην άμυνα της Γιουνάιτεντ να παίξει επιθετικά και δημιουργούν συνθήκες για καθαρή επικράτηση. Προέρχεται και από εντός έδρας ήττα με τη Βίλα, οπότε δεν υπάρχουν και περιθώρια για να μην δουν με σοβαρότητα το παιχνίδι οι παίκτες του Σόλσκιερ. Στο 1.50 προσφέρει μία καλή βάση ο άσος.

Δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της Λιντς

Η Λιντς έχει μία καλή ευκαιρία για να βρει την πρώτη της φετινή νίκη. Την έχει πληγώσει ο τραυματισμός του Μπάμφορτ, που πέρυσι προσέφερε το σίγουρο γκολ, όμως εξακολουθεί να παίζει σε υψηλό ρυθμό, που η Γουότφορντ δεν θα είναι και τόσο εύκολο να ακολουθήσει. Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής δεν είχε φέρει ένα εντός έδρας παιχνίδι με μία ομάδα που δεν είναι σε θέση να βγάλει απάντηση στην επιθετικότητα της. Στο 2-2 με την Έβερτον οι φάσεις ήταν και από τις δύο πλευρές, με την Λίβερπουλ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν φάσεις για να μπουν πολλά γκολ και από τους δύο, σε παιχνίδι με πολύ υψηλό ρυθμό κέρδισε στο τέλος η εντυπωσιακή φέτος Γουεστ Χαμ.

Τον ρυθμό της Λιντς όμως η Γουότφορντ δεν μπορεί να τον ακολουθήσει. Την περασμένη εβδομάδα η Γουότφορντ έπρεπε να ηττηθεί εντός έδρας από τη Νιούκαστλ ισοφάρισε στο τέλος σε 1-1 ένα παιχνίδι με xG 0,90-2,52. H Γουότφορντ είναι ψηλά στην βαθμολογία γιατί κέρδισε την πρώτη αγωνιστική την Βίλα που είχε μπει κοιμισμένη στο γήπεδο και είχε την τύχη να παίξει με τη Νόριτς. Η Λιντς θέλει την νίκη για να πάει στην διακοπή πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ασφαλώς και είναι στις δυνατότητες της να τα καταφέρει. Ο άσος της Λιντς στο 1.75 στο μέσο όρο των εταιριών.

Υποχρεωμένοι να πάρουν την Σαουθάμπτον στα σοβαρά

Για να κάνει λάθος η Τσέλσι με το ρόστερ που έχει σε ένα εντός έδρας παιχνίδι με την Σαουθάμπτον θα πρέπει να πιαστεί στον ύπνο. Το γεγονός πως οι άγιοι πήραν πρόσφατα 0-0 στο Έτιχαντ και πως οι παίκτες του Τούχελ προέρχονται από δύο κολλητές ήττες με 1-0, από Σίτι εντός και Γιουβέντους στην Ιταλία, δημιουργούν συνθήκες που εξασφαλίζουν ότι θα πάρουν το παιχνίδι στα σοβαρά. Μπορεί να μην βρίσκεται σε μία περίοδο που πετάει η Τσέλσι όμως το γεγονός αυτό εξασφαλίζει πως θα είναι σοβαροί και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν μία καθαρή νίκη με την Σαουθάμπτον. Ο άσος με over 1,5 στο 1.65 στον μέσο όρο των εταιριών.

Η σκληράδα της Μπέρνλι θα κάνει την διαφορά

Πιο soft ομάδα από τη φετινή Νόριτς δεν πρέπει να έχει περάσει ποτέ από την Premier League. Από το πρώτο παιχνίδι φάνηκε πως δεν είναι σε θέση να φανεί ανταγωνιστική στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Η μία ήττα διαδέχεται την άλλη και είναι όλες καθαρές. Καλά δεν έχει ξεκινήσει ούτε η Μπέρνλι, όμως γνωρίζουμε πως υπάρχει μία συγκεκριμένη ποδοσφαιρική πρόταση. Θυμίζω πως και πέρυσι τέτοια περίοδο η Μπερνλι ήταν πολύ χαμηλά, στη συνέχεια όμως βρήκε τον τρόπο μέσα από το ποδόσφαιρο της να παραμείνει στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική λίγο έλειψε να κάνει το διπλό στη Λέστερ, ισοφαρίστηκε στο τέλος, πέτυχε γκολ ανατροπής που ακυρώθηκε για οριακό οφσάιντ. Δεν φαντάζει εύκολο να αντιμετωπίσει η εύθραυστη Νόριτς το επιθετικό δίδυμο των Γουντ - Μπαρνς. Ο άσος στο 1.90 στοn μέσο όρο των εταιριών.

Ξανά με κόσμο η Νις

Στο Σαμπιονα επιστρέφει στο γήπεδο ο κόσμος της Νις μετά από τα επεισόδια στον αγώνα με τη Μαρσέιγ. Ο κόσμος αναμένεται να δώσει άλλη δυναμική στην έτσι κι αλλιώς πολύ καλή ομάδα που έχει δημιουργήσει ο Γκαλτιέ. Στο φετινό Σαμπιονά η μάχη θα γίνει για τις δύο ομάδες που θα βρεθούν κάτω από την Παρί. Οι μνηστήρες πολλοί, η ομάδα όμως που βάση το ρόστερ και τον προπονητή που διαθέτει είναι το πρώτο φαβορί είναι η Νις. Η μεταγραφή του Ντελόρ είναι σπουδαία. Επιτρέπει στον Γκαλτιέ να ζει χωρίς κανένα άγχος, χωρίς να έχει στην διάθεση του τον Ντόλμπεργκ. Το δίδυμο των Ντελόρ - Γκουϊρί και γρήγορο είναι και αποτελεσματικό. Αρχίζει και παίρνει τα πάνω του ο 23χρονος εξτρέμ Στενγκ που με 15 εκ. ευρώ ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού. Γεμάτο ποιότητα το ρόστερ της Νις, αναμένεται να πάρει και ώθηση από την επιστροφή του κόσμου, δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίσει η Μπρεστ. Ο άσος πλησιάζει το 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
14:30 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον: 1 (1.50)
17:00 Λιντς - Γουότφορντ: 1 (1.75)
17:00 Τσέλσι - Σαουθάμπτον: 1 & Over 1,5 (1.65)
17:00 Μπέρνλι - Νόριτς: 1 (1.90)
22:00 Νις - Μπρεστ: 1 (1.60)

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ