ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Τσιτσιπάς - Μπονζί: Προγνωστικά και ανάλυση στοιχήματος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Ρώμη | 15 Μαΐου 2022
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στην Ρώμη | 15 Μαΐου 2022 © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών της Μαγιόρκα και αυτή τη φορά κοντράρεται με τον Γάλλο Μπενζαμέν Μπονζί. Ποντάρισμα στο 3.66

Η κλάση και η εμπειρία του Στέφανου Τσιτσιπά μίλησαν το απόγευμα της Πέμπτης κόντρα στον Γκιρόν και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του τουρνουά της Μαγιόρκα σ’ ένα παιχνίδι που χρειάστηκε και τρίτο σετ. Σήμερα (16:00 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24) κοντράρεται με τον Γάλλο Μπενζαμέν Μπονζί, Νο56 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Γάλλος ξόδεψε αρκετή ενέργεια κόντρα στον Αλτμάιερ, αλλά μετά από 76 λεπτά επικράτησε στα δύο σετ, έχοντας πιο πειστική εικόνα στο court.

Το παιχνίδι του Στεφανου είχε έντονες στιγμές και σημεία που πιέστηκε, αλλά τα κατάφερε χάρη στα αριστοτεχνικά χτυπήματά του και έτσι έκανε την τέταρτη νίκη του για φέτος στη σεζόν του χορταριού (μετράει δύο ήττες, κόντρα σε Μάρεϊ και Κύργιο). Αυτή πρόκειται να είναι η δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση, αφού τέθηκαν αντιμέτωποι την προηγούμενη εβδομάδα στο Χάλε, εκεί που επικράτησε το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης. Προηγήθηκε 7-6, στο δεύτερο σετ τον έπιασε απροετοίμαστο ο Γάλλος που το πήρε με 6-1, αλλά στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο Στέφανος ήταν κυριαρχικός και κέρδισε 6-3.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει πιο ευάλωτος στο χορτάρι, βελτιώνεται πάντως παιχνίδι με παιχνίδι και τα σερβίς του αποδίδουν καλύτερα. Ο Μπονζί δεν έχει υψηλά ποσοστά στα break points, αλλά παίζει σταθερά καλά στη Μαγιόρκα, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, το έδειξε και την προηγούμενη εβδομάδα στο Χάλε. Με οδηγό το ματς εκείνο ο Στέφανος μπορεί να ξαναπάρει τη νίκη στα τρία σετ, έχει την κλάση και την εμπειρία για τη νίκη, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την εικόνα του Γάλλου. Στο 3.66 η νίκη με 2-1 σετ του Έλληνα πρωταθλητή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπονζί - Τσιτσιπά: Τσιτσιπάς 2-1 σετ (απόδοση 3.66), 16:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ