ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ

Προγνωστικά τένις: Με το σερβίς του Μπαουτίστα-Αγκούτ στο 1.87

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ στο Open του Μαϊάμι
Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ στο Open του Μαϊάμι © 2022 WILFREDO LEE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον ημιτελικό του ATP 250 στη Μαγιόρκα, ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ και τον Αντουάν Μπελιέρ.

Μετά το παιχνίδι του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Μπενζαμέν Μπονζί, παίρνει σειρά ο δεύτερος ημιτελικός στο ATP 250 της Μαγιόρκα ανάμεσα στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα-Αγκούτ (Νο. 20) και τον Αντουάν Μπελιέρ (No. 303).

Μπαουτίστα-Αγκούτ - Μπελιέρ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Προφανώς ο πολύπειρος Ισπανός τενίστας είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, απέναντι στον 25χρονο Μπελιέρ που φτάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό ενός ATP τουρνουά.

Για τον Ελβετό αυτή η εβδομάδα κρίνεται ονειρική, αφού ξεκίνησε από τα προκριματικά και έχει κάνει πέντε νίκες για να φτάσει μέχρι τους "4". Το εντυπωσιακό είναι πως στην πορεία του ως εδώ, απέκλεισε τέσσερις παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλύτερη θέση στο ranking από τον ίδιο.

Αφού πέρασε δύο προκριματικούς αγώνες, κέρδισε στον πρώτο γύρο με 2-0 σετ τον Αργεντινό Ντελ Μπόνις (Νο. 85), στον δεύτερο γύρο με 2-0 τον Ισπανό Καρένιο-Μπούστα (Νο. 19) και στον τρίτο με 2-1 τον Ολλανδό Γκρίκσπουρ (Νο. 53), σε ένα ματς που είχε 13 άσους.

Ο Μπελιέρ είναι 1.96 κι αν υπερισχύει σε κάτι του Μπαουτίστα-Αγκούτ είναι μόνο στο σερβίς. Ο Ισπανός πάντως είναι πολύ πιο ευκίνητος, έχει σαφώς πιο τεχνικά χτυπήματα, είναι καλύτερος reciever και φυσικά δεν υπάρχει καν μέτρο σύγκρισης στο κομμάτι της εμπειρίας.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι ο Μπαουτίστα-Αγκούτ παίζει πρακτικά εντός έδρας και φυσικά έχει μία εξαιρετική ευκαιρία να διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο του φέτος, μετά το ATP 250 της Ντόχα (σκληρή επιφάνεια), τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν είχε κερδίσει τους Μάρεϊ, Φοκίνα, Κατσάνοφ και Μπασιλασβίλι.

Σε ό,τι αφορά στο γρασίδι, ο Μπαουτίστα-Αγκούτ έφτασε ως τα προημιτελικά στο Χάλε, όπου αποκλείστηκε από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, πήρε όμως άτυπη ρεβάνς στη Μαγιόρκα, αφού κέρδισε με 2-0 το Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης στους "8". Προηγουμένως, είχε περάσει χωρίς αγώνα τον Νικ Κύργιο, που αποσύρθηκε, ενώ στον πρώτο γύρο ξεπέρασε με 2-0 σετ τον Τάρο Ντάνιελ (Νο. 123).

Προγνωστικά Τένις

Στοιχηματικά, η νίκη του 34χρονου Ισπανού στο 1.15 δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Προτιμότερο λοιπόν να στραφούμε στο πρώτο σερβίς του Μπαουτίστα-Αγκούτ, ο οποίος είχε ποσοστό επιτυχίας 70% στο παιχνίδι με τον Ντάνιελ και 78% με τον Μεντβέντεφ.

Γενικά, ο Μπαουτίστα-Αγκούτ έδειξε πολύ συγκεντρωμένος και αποφασιστικός σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις και λογικά θα συνεχίσει και απόψε με ποσοστό άνω του 70% από το πρώτο σερβίς. Άλλωστε, ο Ισπανός σερβίρει περισσότερο τεχνικά και λιγότερο δυνατά. Στο 1.87 το Over 69,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαουτίστα-Αγκούτ – Μπελιέρ: Μπαουτίστα-Αγκούτ Over 69,5 ποσοστό πετυχημένου πρώτου σερβίς (απόδοση 1.87), 18:00
TAGS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ