BIG GAMES BET

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Bet Builder του 23.00 στο Γουέμπλεϊ

Τσέλσι - Λίβερπουλ: Bet Builder του 23.00 στο Γουέμπλεϊ
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Πρώτος τελικός της σεζόν στην Αγγλία, Τσέλσι και Λίβερπουλ διασταυρώνουν ξίφη στο Γουέμπλεϊ κυνηγώντας το τρόπαιο του Λιγκ Καπ.

Ραντεβού με παρελθόν, σήμερα γίνονται το πρώτο ζευγάρι που αναμετράται για 5η φορά σε τελικό εγχώριας διοργάνωσης στην Αγγλία. Στόχοι σεζόν τα κύπελλα για την Τσέλσι, ομάδα που δεν την πιάνεις, πάνω που λες ότι στρώνει, τα γκρεμίζει όλα. Είναι όμως φρέσκια και με τη Μάντσεστερ Σίτι έδειξε σφυγμό. Πιο αξιόπιστη, στιβαρή και με τον αέρα της διοργάνωσης διαχρονικά η Λίβερπουλ, αλλά με απουσίες και μεσοβδόμαδο πίσω της. Μπορεί να βγει οριακός τελικός, άλλωστε και οι δυο τελευταίοι αναμεταξύ τους δεν κρίθηκαν στο 90λεπτο. Κι όχι μόνο αυτό, αφού από τις 9 προηγούμενες κατακτήσεις του τροπαίου από τη Λίβερπουλ, μόνο οι δύο προήλθαν στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Το Χ στο 3,75.

Προγνωστικά στοιχήματος

Χωρίς Άλισον, Άρνολντ τα μετόπισθεν της Λίβερπουλ, η οποία δέχτηκε ακριβώς ένα γκολ και στα πέντε φετινά ματς της διοργάνωσης. Με φρέσκα πόδια η Τσέλσι που παίζει πάντα γεμάτο ποδόσφαιρο και έχει τον Πάλμερ σε εξαιρετική κατάσταση. Το G/G στο 1,60

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Πρόσωπο της διοργάνωσης για τη Λίβερπουλ φέτος ο Χάκπο. Ο Ολλανδός έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε που έχει δώσει η ομάδα του στη φετινή της πορεία, μάλιστα ο Κλοπ τον συνέκρινε με τις επιδόσεις του Μιναμίνο πριν από δύο χρόνια στη διοργάνωση. Το anytime του στο 3,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Λίβερπουλ: Bet Builder Χ & Goal/Goal & να σκοράρει ο Χάκπο (απόδοση 5.50), 17:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ