TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Το Ολίμπικο στις φλόγες και η ασφάλεια στη Φρανκφούρτη

Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα στο Europa Conference League στα προημιτελικά με την Μπόντο Γκλιμτ
Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Μετά από δύο σερί ταμεία ο Τσάρλυ ποντάρει σε δύο στοιχηματικές επιλογές από την αποψινή ευρωπαϊκή βραδιά.

Άιντραχτ και Γουέστ Χαμ (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ) έχουν αρκετά κοινά σαν ομάδες. Προσπαθούν να χτίσουν επιθέσεις μετά από κερδισμένη μπάλα που έρχεται από πίεση στο μεσαίο μπλοκ. Με το που κερδίζουν την κατοχή επιτίθενται κάθετα και με ταχύτητα.

Προγνωστικά Europa League: Καλύπτοντας πολλά ενδεχόμενα

Στο πρώτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες δημιούργησαν καθαρές ευκαιρίες για να σκοράρουν, οι Γερμανοί ήταν πιο τυχεροί. Η Γουέστ Χαμ είχε 15 τελικές, οι Γερμανοί 8, τα xG 2,86 - 1,48 υπέρ της ομάδας του Μόγιες, όμως η Άιντραχτ πήρε προβάδισμα με 2-1.

Στη Γουέστ Χαμ όμως τα εκτός έδρας παιχνίδια της ταιριάζουν καλύτερα. Στον προηγούμενο γύρο είχε καθαρίσει τη Λιόν στο εκτός έδρας κερδίζοντας στη ρεβάνς του 1-1 με 3-0. Το Χ2 καλύπτει πολλά ενδεχόμενα, η ισοπαλία δίνει πρόκριση στην Άιντραχτ νίκη με ένα τέρμα διαφοράς οδηγεί σε παράταση και φυσικά όλα τα σκορ πρόκρισης της Γουέστ Χαμ και δίνεται στο 1.50 στον μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με όπλο την έδρα

Ο Μουρίνιο έχει κάνει καλή δουλειά στη Ρόμα. Έχει βελτιώσει σημαντικά την αμυντική λειτουργία της ομάδας, έχει αναδείξει πρωταγωνιστές και εμφανίζει ένα σύνολο που ξέρει πώς να χτυπά σε ποδόσφαιρο χώρου. Στο πρώτο παιχνίδι με τη Λέστερ προηγήθηκε με γκολ του Πελεγκρίνι, στη συνέχεια έπαιξε πίσω από την μπάλα για να κρατήσει το προβάδισμα, δίκαια ισοφαρίστηκε και είχε στο τέλος μεγάλη ευκαιρία για να κερδίσει 2-1.

Σήμερα το Ολίμπικο (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) θα είναι κατάμεστο. Οι οπαδοί της Ρόμα βλέπουν πως στην πρώτη χρονιά του Μουρίνιο βρίσκονται κοντά σε τίτλο μετά από 14 χρόνια. Τελευταίος τίτλος του συλλόγου η κατάκτηση του κυπέλλου το 2008.

Πρόκειται για μία οριακή ρεβάνς που η Ρόμα έχει το μεγάλο πλεονέκτημα πως θα την δώσει στο γήπεδο της. Η Λέστερ βρίσκεται στην 11η θέση στην Premier League και φέτος δεν παίζει γρήγορα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Μέσω του Europa Conference League προσπαθεί να σώσει τη φετινή χρονιά, δεν είναι όμως τυχαία η προβληματική πορεία που έχει στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 11η θέση γιατί έχει αργή ανάπτυξη και δέχεται μακριά από το γήπεδο της εύκολα το γκολ. Όποιος θέλει ασφάλεια παίζει την πρόκριση, θα πάρω το ρίσκο πως η Ρόμα θα περάσει από την κανονική διάρκεια. Ο άσος στο 2.20 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Γουέστ Χαμ: Χ2 (απόδοση 1.50), 22:00
  • Ρόμα - Λέστερ: 1 (απόδοση 2.20), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ