TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Το κάθετο ποδόσφαιρο της Γουέστ Χαμ θα κάνει τη διαφορά

Ο Μπόουεν της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λιόν στο Λονδίνο για τα προημιτελικά του Europa League
Ο Μπόουεν της Γουέστ Χαμ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λιόν στο Λονδίνο © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (28/04) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Στην ομάδα του Μόγιες ταιριάζει να αντιμετωπίζει επιθετικές ομάδες που δεν έχουν και τόσο καλή αμυντική λειτουργία.

Η Άιντραχτ, όπως και η Λιόν, έχει τόσο καλή αμυντική λειτουργία και η Γουεστ Χαμ (22:00 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24) επιτίθεται κάθετα και με ταχύτητα. Με το που κλέβουν την μπάλα στο μεσαίο μπλοκ οι Ράις, Σούτσεκ, Φορνάλς, Μπόουεν και Αντόνιο εφορμούν στην επίθεση.

Θα χτυπήσει με κάθετο ποδόσφαιρο την άμυνα της Άιντραχτ

Μία επιθετική λειτουργία που δεν την άντεξε η άμυνα της Λιόν περιμένω να μην μπορέσει να την αντιμετωπίσει και η άμυνα της Άιντραχτ. Φαίνεται κιόλας πως οι Γερμανοί βρήκαν την Μπαρτσελόνα σε μία περίοδο που περνά σοβαρό ντεφορμάρισμα, που δεν ήταν εύκολο να εκτιμηθεί την εποχή που έπαιξαν απέναντι της. Ο άσος της Γουέστ Χαμ βρίσκεται στο 1.95 στο μέσο όρο των εταιριών.

Έχει βελτιώσει σημαντικά την Ρόμα ο Μουρίνιο

Για τα ημιτελικά του Europa Conference League η Ρόμα του Ζοσε Μουρίνιο αντιμετωπίζει τη Λέστερ (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ). Στο παρελθόν η Ρόμα έχει δεχτεί ταπεινώσεις στην Αγγλία, όμως να είμαστε ειλικρινείς η Λέστερ δεν είναι ούτε στο επίπεδο της Γιουνάιτεντ όταν μεσουρανούσε, ούτε φυσικά της Λίβερπουλ του Κλοπ. Επίσης ο Μουρίνιο έχει κάνει πραγματικά καλή δουλειά στη Ρώμη. Το ρεκόρ 7-4-0 στο πρωτάθλημα που σταμάτησε το περασμένο Σάββατο στο Μεάτσα δεν είχε έρθει τυχαία. Έχει βελτιωθεί πολύ η αμυντική λειτουργία της Ρόμα, με τον Μαντσίνι να κάνει σπουδαία παιχνίδια. Έχουν αναδειχθεί πρωταγωνιστές, Πελεγκρίνι και Έιμπραχαμ είναι οι ηγέτες αυτής της προσπάθειας και η Ρόμα είναι μόνιμα πολύ απειλητική στο ποδόσφαιρο χώρου και αντεπιθέσεων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει και κάτι σημαντικό, όποιος έχει δει τα εντός έδρας παιχνίδια της Λέστερ το τελευταίο διάστημα, θα γνωρίζει πως η ομάδα του Ρότζερς πηγαίνει σε έλεγχο και σε χαμηλό τέμπο. Δεν ανεβάζει τον ρυθμό, δεν δημιουργεί πολλές ευκαιρίες και πηγαίνει τους αγώνες σε λίγες φάσεις, κάτι που φυσικά περιμένω να βολέψει την ομάδα του Μουρίνιο. Η ισοπαλία θα πάει την πρόκριση στο Ολίμπικο, κάτι που δεν θα χαλάσει και ιδιαίτερα κανέναν. Προβάδισμα για την πρόκριση δίνω στη Ρόμα και το Χ2 στο 1.65 είναι η επιλογή μου για το πρώτο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1 (απόδοση 1.95), 22:00
  • Λέστερ - Ρόμα: Χ2 (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ