TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Κλειδώνει το Europa League και ετοιμάζεται για Τίρανα

Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα στο Europa Conference League στα προημιτελικά με την Μπόντο Γκλιμτ
Ο Νικολό Ζανιόλο πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα © 2022 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Από δύο σερί ταμεία προέρχεται ο Τσάρλυ και για σήμερα (20/05) ποντάρει σε μια επιλογή διπλασιασμού.

Η Ρόμα το περασμένο Σάββατο κατέγραψε 16 τελικές, είχε 4 δοκάρια 3,37 - 0,42 xG, όμως έμεινε στο 1-1 με την ουραγό Βενέτσια. Ένα αποτέλεσμα που το βράδυ του Σαββάτου φάνταζε αυτοκτονικό. Όμως τις επόμενες δύο ημέρες τα αποτελέσματα βόλεψαν τη Ρόμα.

Η Αταλάντα έχασε από τη Μίλαν και η Φιορεντίνα έφαγε 4 στη Γένοβα από την τελείως αδιάφορη Σαμπντόρια, ακόμη και η ισοπαλία θα έδινε πλεονέκτημα για την 6η θέση στη Φιορεντίνα. Ήρθαν έτσι τα πράγματα που η Ρόμα κρατά το εισιτήριο για το Europa League στα χέρια της, χρειάζεται απλά να κερδίσει σήμερα στο Τορίνο (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) την αδιάφορη ομάδα του Γιούριτς.

Υποχρεωμένοι να κλειδώσουν το εισιτήριο τους

Κάποιος αβίαστα μπορεί να πει πως η Ρόμα θα έχει στο μυαλό της τον τελικό της Τετάρτης για το Europa Conference League κόντρα στη Φέγενορντ (22:00 COSMOTE SPORT 2, ΕΡΤ 1, LIVE από το SPORT24 ). Δεν έχω όμως για τόσο αφελή τον Μουρίνιο να πάει να δώσει τον τελικό χωρίς να έχει εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Θα βάλει τεράστιο άγχος στην ομάδα του και επίσης θα κινδυνεύει να μετατραπεί η πρώτη του χρονιά σε μία τεράστια αποτυχία. Αν δεν κερδίσει η Ρόμα στο Τορίνο και αύριο η Αταλάντα κερδίσει εντός την Έμπολι και η Φιορεντίνα τη Γιουβέντους, από το πρωτάθλημα μένει εκτός Ευρώπης.

Έτσι κι αλλιώς δεν θέλει ο Μουρίνιο να τερματίσει στην 8η θέση η ομάδα του, ούτε να πάει με τόσο μεγάλη πίεση στον τελικό της Τετάρτης. Έχει δύο καλές απουσίες η άμυνα της Τορίνο, καθώς λείπει ο ηγέτης στόπερ Μπρέμερ (33/3) και ο βασικός δεξιός μπακ/χαφ Σίνγκο (35/3). Μικχιταριάν (31/5, 6 ασίστ) και Σμόλινγκ (27/3) θα λείψουν για τη Ρόμα που έχει το κίνητρο. Διαθέσιμοι οι Τζανιόλο (27/2) και ο δεξιός μπακ/χαφ Κάρσντορπ (35/0).

Το διπλό στο 2.15 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο - Ρόμα: 2 (απόδοση 2.15), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ