TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Καθαρή νίκη στο δρόμο για την απόλυτη υπέρβαση

Οι παίκτες της Ουνιόν Βερολίνου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μακάμπι Χάιφα για το Conference League μπροστά στους οπαδούς τους
Οι παίκτες της Ουνιόν Βερολίνου πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Μακάμπι Χάιφα μπροστά στους οπαδούς τους Ⓒ 2021 ARIEL SCHALIT/ ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο προτάσεις από την Bundesliga και τη Ligue 1.

Η Ουνιόν είναι η μεγάλη έκπληξη της φετινής Bundesliga. Μετά την περσινή έβδομη θέση, με την οποία εξασφάλισε εισιτήριο για το Conference League, συνεχίζει να προοδεύει και δείχνει πως πηγαίνει ολοταχώς για την καλύτερη πορεία στην ιστορία του συλλόγου.

Γερμανία Προγνωστικά: Σε εντυπωσιακή φόρμα η Ουνιόν

Στην τελευταία κρίσιμη στροφή, η Ουνιόν τρέχει ένα ρεκόρ με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Μιλάμε για τεράστια αποτελέσματα, κέρδισε με 1-0 την Κολωνία, που πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά και κυνηγά ευρωπαϊκή έξοδο, με 4-1 εκτός έδρας τη Χέρτα, στο ντέρμπι του Βερολίνου, 2-0 την εντυπωσιακή στο Europa League Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την περασμένη αγωνιστική, πέτυχε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα της Λειψίας, της κορυφαίας ομάδας δηλαδή στο β' γύρο, στη Γερμανία.

Ένα αποτέλεσμα που την βάζει γερά στο κόλπο για έξοδο στο Europa League και δεν αποκλείεται αν βοηθήσουν τα αποτελέσματα στο τέλος να κοιτάξει ακόμη και την τέταρτη θέση. Απόψε, η Ουνιόν υποδέχεται την ουραγό και υποβιβασμένη Γκρόιτερ Φιρτ (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Μετά την ήττα με 1-4 από τηνΛεβερκούζεν, η ομάδα έπεσε και μαθηματικά. Μετά από 3,5 χρόνια, ο προπονητής Στέφαν Λάιτλ, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με το Αννόβερο. Όλα δείχνουν πως θα έχει μία εύκολη επικράτηση η Ουνιόν. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5, οριακά πάνω από το 1.80 είναι δίκαιος.

Προγνωστικά Γαλλία: Χρειάζεται αποτέλεσμα για να μείνει στη μάχη της Ευρώπης

Έσπασε άδικα το αήττητο ρεκόρ των 11 αγώνων για το Στρασβούργο με την ήττα 1-0 από τη Λιλ, στο 87ο λεπτό σε παιχνίδι με 0,35-0,52 xGoals.

Ο Στεφάν έχει κάνει μία εξαιρετική δουλειά. Το Στρασβούργο, από εκεί που κάθε χρόνο έπαιζε για την παραμονή, έχει βρεθεί να κυνηγά ακόμη και την έξοδο στο Champions League. Η ήττα από τη Λιλ όμως, τους πήγε πίσω, το Στρασβούργο έπεσε στην έκτη θέση, βρίσκεται στο -3 από το Champions League και το Europa League και στο -1 από το Conference.

Να σημειώσουμε, πως την άλλη εβδομάδα, θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου ανάμεσα στη Νις και στη Ναντ. Αν τον κερδίσει η Νις και τερματίσει σε θέσεις που βγάζουν στην Ευρώπη, θα απελευθερωθεί ακόμη μία θέση. Σε κάθε περίπτωση, το κίνητρο για το Στρασβούργο είναι ισχυρό (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Παρί κατέκτησε το πρωτάθλημα μαθηματικά την περασμένη εβδομάδα. Ο Ποτσετίνο, κόντρα στα ρεπορτάζ, δήλωσε σίγουρος για την παραμονή του στον πάγκο της Παρί, πιθανότατα για να ανεβάσει και το ποσό της αποζημίωσης. Από τα ρεπορτάζ προκύπτει, πως η Παρί θα παίξει με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Με τα αστέρια της μέσα, στο μηδέν δεν την κρατάς, όποτε για να διεκδικήσει οτιδήποτε το Στρασβούργο, πρώτα θα πρέπει να σκοράρει. Το Goal/Goal στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουνιόν Βερολίνου - Γκρόιτερ Φιρτ: 1 με -1,5 ασιατικό χάντικαπ (απόδοση 1.80), 21:30
  • Στρασβούργο - Παρί Σεν Ζερμέν: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ