TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Ιδανικές συνθήκες για τη Μονακό, ελπίζει ακόμη η Ίντερ

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Louis II για τη Ligue 1
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε δύο προτάσεις από τη Serie A και τη Ligue 1.

Στη Serie A, η μάχη των δύο ομάδων του Μιλάνο για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος συνεχίζεται. Η Ίντερ αυτήν την αγωνιστική ελπίζει σε ένα δώρο από τη Βερόνα του Ιγκόρ Τούντορ.

Προγνωστικά Ιταλία: Ελπίζει στο πονηρό πρόγραμμα της Μίλαν

Η Μίλαν έχει τρία παιχνίδια πονηρά μπροστά της, Βερόνα εκτός, Αταλάντα εντός και Σασουόλο εκτός. Ασφαλώς εδώ που έφθασαν τα πράγματα, η Ίντερ οφείλει να κερδίσει η ίδια τα παιχνίδια της και παράλληλα ελπίζει σε ένα μεγάλο λάθος της Μίλαν.

Η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που έχει εξελιχθεί η φετινή Serie A, της δίνει το δικαίωμα να ελπίζει. Την Τετάρτη, η Ίντερ παίζει τελικό κυπέλλου με τη Γιουβέντους, ο Σιμόνε Ιντσάγκι ωστόσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει απόψε ροτέισον (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), καθώς όπως ο ίδιος δήλωσε, πέντε ημέρες είναι αρκετές για να είναι οι παίκτες του έτοιμοι για τον τελικό. Η Έμπολι δεν έχει κίνητρο και έχει κάνει έναν άθλιο δεύτερο γύρο με ρεκόρ 1-7-8. Η νίκη της Ίντερ με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.45.

Προγνωστικά Γαλλία: Ετοιμάζει διαμαρτυρία ο κόσμος της Λιλ

Η Λιλ έσβησε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Οι τελευταίοι έξι αγώνες είναι προβληματικοί, καθώς τρέχει ένα ρεκόρ με 1-2-3. Ακόμη και στη νίκη με το Στρασβούργο, έπαιξε άθλια και κέρδισε κατά τύχη στο τέλος. Ο κόσμος είναι στα κάγκελα, θεωρεί υπεύθυνη τη διοίκηση και τον προπονητή Γκουρβένεκ, που η πρωταθλήτρια της σεζόν 2020/21 έμεινε εκτός Ευρώπης και βρίσκεται στη 10η θέση της Ligue 1 φέτος.

Αναμένεται στο γήπεδο να σηκωθούν πανό διαμαρτυρίας και να υπάρξουν έντονες αποδοκιμασίες (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Δημιουργείται λοιπόν, ένα ευνοϊκό περιβάλλον για να συνεχίσει το σερί της η Μονακό. Η ομάδα του Κλεμάν τρέχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ με επτά στις επτά νίκες. Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ισοβαθμεί με τη Ρεν, αλλά έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το σημαντικό όμως είναι, ότι η ομάδα της Βρετάνης, την επόμενη αγωνιστική, παίζει με τη Μαρσέιγ, που βρίσκεται τρεις βαθμούς από πάνω, αλλά έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων. Εν ολίγοις, αν η Μονακό κάνει τρεις ακόμη νίκες, θα τερματίσει μίνιμουμ στην τρίτη θέση και θα έχει ελπίδες, ακόμη και για τη δεύτερη που δίνει απευθείας εισιτήριο στους ομίλους του Champions League. Το κίνητρο λοιπόν είναι μεγάλο και μονόπλευρο, ενώ το περιβάλλον που θα δώσει το παιχνίδι ευνοϊκό. Το διπλό σε απόδοση ανάμεσα στο 1.95-2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ίντερ - Έμπολι: 1 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.45), 19:45
  • Λιλ - Μονακό: 2 (1.95-2.00), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ